Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Keuken en badkamer kopen in dezelfde stijl

Het grote voordeel van een keuken en badkamer tegelijk kopen: je kunt dezelfde stijl toepassen. Want zowel de keuken als de badkamer zijn leefruimtes en verdienen alle aandacht als het gaat om uiterlijk en comfort!

Kom je bij ons een keuken en badkamer tegelijk kopen, dan geef je je woning direct een eenduidige, moderne look door je keukenstijl op je moderne badkamer af te stemmen en andersom! Bekijk al onze schitterende keukens of bezoek een keukenshowroom.

Let op: niet elke keukenshowroom is tegelijkertijd ook een badkamerverkooppunt.

Keukenrenovatie en badkamer montage door professionals

Zowel het weghalen van oude tegels in de keuken als in de badkamer geeft rommel. Het voordeel van een keuken en badkamer tegelijk kopen is dat je de rommel van een keukenverbouwing en badkamerrenovatie maar één keer hebt.

Daarom kiezen veel mensen om een keuken en badkamer tegelijk te kopen. Dan kun jij daarna weer jaren vooruit! En door onze eigen professionele monteurs weet u zeker dat de montage van uw keuken en badkamer soepel en precies verloopt. Daarom durven wij ook 10 jaar garantie te geven op onze eigen montage!

Keukenmonteur-8

Moderne keukens en badkamers wat zijn de trends?

Net zoals de keuken allang niet meer wit is, geldt dat ook voor de badkamer. Kleuren vind je hier volop, evenals de natuurlijke materialen hout en beton.

Het mooie aan onze collecties is, dat zowel de keukenstijl als de badkamersfeer elkaar perfect kunnen aanvullen. Houd je van goud, koper en bronstinten in een gladde keuken, dit vind je ook terug in onze badkamercollecties.

Steigerhouten keuken, houten keuken met beton, greeploze keuken, je kunt dus altijd een keuken in hetzelfde ontwerp kiezen als de badkamer!

Marmerlook weer terug

Valt het je op, marmer komt weer terug! Zowel voor de marmerlook keuken als de badkamer met marmer vind je bij ons inspirerende voorbeelden. Van fijne structuren tot grof geaderd, er zit altijd wel iets tussen.

Voor het combineren van materialen vind je bij ons volop ideeën. Hou jij van het rauwe karakter van roest? Geef je keuken en je badkamer een expressieve touch met roest en keramiek.

Ook de combinatie van staal en glas zoals in onze stalen keukens en industriële keukens ga je zeker terugzien in onze mooie badkamers in Sint-Annaland en Nunspeet!

De keuken met zwart staal ook in de badkamer

Wie denkt dat zwart staal voorbehouden is aan de woonkamer en de keuken heeft het mis. Ook in de moderne badkamer worden deze unieke accenten toegepast. Beslist een voordeel wanneer je in één keer een keuken en badkamer koopt.

Het lijkt ons mooi als je bijvoorbeeld de stijl van jouw zwart wit keuken toepast op meer plekken in huis. Denk maar aan een douchewand met zwarte profielen of stalen badkameronderkasten.

Keuken en badkamer totaal kopen zonder onderhandelen

Net zoals bij auto’s denken de meeste mensen dat ze fors moeten onderhandelen bij een keuken en badkamer kopen. Bij sommige keuken- en badkamerspeciaalzaken is dat inderdaad zo, maar bij DB Keukens is dit nooit de praktijk geweest.

Al sinds ons ontstaan rondom een bescheiden showroom in Sint-Annaland is het ons beleid om klanten direct lage, netto prijzen keukens en badkamers te offreren. Dat scheelt een hoop onzekerheid en ondoorzichtigheid aan jou kant.

Kom langs in onze inspirerende showrooms en maak je geen zorgen over badkamer en keuken kopen afdingen.

Kies de keuken- en badkamerspecialist die bij je past

Veel mensen hebben graag een autoritje over voor een mooie keuken en badkamer. Je bent niet de eerste die een half uurtje onderweg is voor actuele keuken inspiratie!

Op zoek naar een keuken en badkamer in Utrecht googelden Maarten en Marjolein om een goed bekendstaande keuken- en sanitairspecialist te vinden.

Zo vonden ze via een onafhankelijke klantervaringssite Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Eind 2019 heeft Arma Keukens en Sanitair een nieuw pand betrekken. Doe hier nog meer keukeninspiratie op. Waar jij ook woont, onze monteurs rijden door heel Nederland.

Strakke keuken met hout en fenix zwarte fronten

Keuken en badkamer in Duitsland kopen: bespaar je de tijd en benzine

Net over de Duitse grens bevinden zich keuken- en badkamerspecialisten die adverteren met lage prijzen van keukens en badkamers. 

Bij DB Keukens kijken we verder dan keukenprijs. Voor een netto, lage prijs kun je bij ons niet alleen een kwaliteitskeuken en badkamer kopen, je hebt ook de voordelen van professionele montage en uitstekende service. 

Zo zijn we dan misschien niet altijd – regelmatig ook wel! - de goedkoopste, maar wel de keukenspecialist met de meeste voordelen. Bekijk alle keukens en badkamers en bezoek jouw dichtstbijzijnde keukenshowroom.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen