• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Grijze landelijke keuken

Een grijze landelijke keuken past goed in een warm en tijdloos interieur. Hierin voeren stoere, stijlvolle materialen zoals metaal en hout de boventoon. Bij DB Keukens weten we deze op een mooie manier toe te passen in de grijze landelijke keuken.

In combinatie met kalkverf in sobere kleuren voor de achtergrond ontstaat een sfeervol geheel waar je niet meer uit weg wilt! Wilt u ook keuken inspiratie opdoen tussen onze landelijke keukens grijs? Op onze website vindt u meer dan 200 keukenopstellingen, met foto's, prijzen en maten!

Grijze keuken met eiland, in modern landelijke stijl

Landelijke keuken grijs in elke prijsklasse

Onze keukens landelijk in grijs vindt u tussen onze budget keukens van DBselect, onze luxere keukens Excellentic en onze houten keukens van Old Wood. U pikt deze sobere keukens er snel uit.

Fronten met kaders of groefjes, houten materialen, aanrechtbladen met een natuurlijke look vormen de ingrediënten van de landelijke grijze keukens.

Combinaties met tijdloze, nostalgische of klassieke elementen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Grijze landelijk keuken met eiland. Compleet met kastenwand en fornuis.

Keuken grijs landelijk met kookeiland

Met een los keukeneiland geeft u uw keuken extra ontwerpruimte. Zeker de grijze keuken leent zich perfect om op allerlei manieren uw eigen stijl toe te passen.

Wat dacht u van een kookeiland met houten fronten? Of het trendy keukeneiland met betonlook, gecombineerd met een houten hoekkeuken? Zeer sfeervol in het landelijk interieur, en natuurlijk compleet af met houten bar!

Grijze landelijke keuken met fornuis en schouw

Landelijke keuken groen grijs

Een natuurlijker kleur dan groen bestaat niet. De landelijke keuken groen grijs is dan ook het rustpunt van uw woning. Ook hier geldt dat de stijl van de landelijke keuken wordt geaccentueerd door de kleurtoon van grijs.

Donkergrijs met groen maakt uw keuken sfeervol en rustig. Lichtgroen met olijfgroen brengt een zomerse sfeer teweeg. Grijs met appelgroen neigt eerder naar de grijze keuken modern.

Wilt u per se een landelijke keuken in groen grijs? Kies dan voor een combinatie met hout dat een extra landelijke look aan uw keuken geeft.

Grijze landelijke keuken van hout, met fornuis en schouw
Witte Siematic keuken

Keukenrenovatie – in twee stappen naar de grijze keuken landelijk

Stel, u hebt een keuken, maar u wilt er meer landelijke sfeer in aanbrengen. U hoeft uw keuken dan niet compleet te vervangen.

Indien u al uw fronten zou vervangen door landelijke keukenfronten of grijze paneeldeuren met verticale groefjes, dan hebt u de eerste stap gezet voor een landelijke grijze keuken.

Vervangt u vervolgens de deuren van een hoge kast in glazen deuren, dan zult u zien hoe verschillend uw keuken toont. Zo kunt u met een eenvoudige keukenrenovatie uw landelijke keukensfeer creëren.

Landelijke keuken in de kleur grijs, met witte klassieke spoelbak

Persoonlijk advies voor de grijze keuken landelijk

DB Keukens helpt haar klanten met een persoonlijk advies de keuken te vinden die bij hen past. Dit begint bij het maken van een ontwerp van waaruit kleuren en materialen uitgekozen worden, verlichting en tips voor accessoires.

Wij ontzorgen u compleet door het gehele project van keukenrenovatie op ons te nemen. Van ontwerp tot perfecte plaatsing en zorgeloze service.

Hiervoor werken we in nauw overleg met ons eigen, professionele montageteam.

Het Material Center, compleet overzicht van alle mogelijkheden
Grijze industriële keuken met kastenwand

Keuken inrichting grijs in het moderne interieur

Bepalen orde, symmetrie en strakke lijnen uw interieur? Dan zal een moderne sfeer in de keuken u ook bijzonder aanspreken. Grijze keukens vormen een mooie aanvulling op uw design interieur.

Grijs is, neutraal als grijs is, bijzonder veelzijdig. Grijs verstaat de kunst om een kleurcombinatie een uniek karakter te geven. Gecombineerd met beige, taupe, mokka en steenkleuren maakt grijs deze aardse kleuren intenser.

Gecombineerd met koele kleuren zoals lichtblauw maakt grijs deze kleuren juist warmer! Wilt u graag dat onze verkoopspecialisten hier met u over meedenken? Ze zullen veel keuken inspiratie met u delen.  

Landelijke keuken antraciet op maat

Vindt u het lastig om een keuken te vinden die passend is in uw interieur? We stellen u onze maatwerkkeukens voor van Residentic. Hier is het mogelijk om zeer flexibel en persoonlijk gericht te werken, wat materialen en maatvoering betreft.

U hebt ruime keus in allerlei stijlen binnen de keuken landelijk grijs. Van donkere robuuste tinten tot lichtgrijze tinten, van klassieke keukens, landelijke keukens tot moderne keukens.

Maatwerk keuken

De beste grijze keukens

Wanneer u op zoek bent naar een grijze landelijke keuken dan kunt u kiezen uit een legio van aanbieders. Als DB Keukens onderscheiden wij ons met name in het traject ná de handtekening. Zo doen wij ons uiterste best om het bestelling, leveren en monteren van uw nieuwe keuken perfect te laten verlopen. En indien nodig daarna de beste service te verlenen.

Alles met doel om zo onze klanten enthousiast te maken. 'Keukens met een 9+' noemen we dat. Dat deze unieke werkwijze leidt tot enthousiaste klanten blijkt wel uit de gemiddelde klantscore van 9,7 die honderden klanten ons toekennen op Qasa.nl!

Dit zeggen onze klanten:

20 jaar met Arma keuken gedaan zonder gedoe

Paul en Marian Akkerman uit Zwolle

Lees klantervaring
MET VIDEO

Een warm welkom, de start van onze droomkeuken

Peter en Marie Koster uit Hoevelaken

Lees klantervaring

Onze prachtige keuken met hout en antraciet

Familie van Heukelom uit Arnhem

Lees klantervaring

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen