• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Slimme keukens omdat je leven veel makkelijker kan

Nadenken, plannen, organiseren, het leven in je keuken draait hierom. Met domotica in je keuken maak je je leven makkelijker. Efficiënter en beter georganiseerd. 

En jij? Jij concentreert je op de zaken die je echt belangrijk vindt. Slimme keukens vind je in de uitgebreide collectie keukens van DB KeukenGroep.

Doe inspiratie over slimme keukens op en ontdek vandaag nog hoe je minder druk hoeft te zijn met je keuken.  

Moderne keuken met eiland. Composiet werkblad en compleet set Pelgrim apparatuur.

Domotica in de keuken – wat heb je eraan?

Slimme keukens hebben keukenapparaten met ingebouwde technologie zodat je deze keukenapparatuur op afstand kunt besturen. Je hoeft dus niet meer per se in je keuken te staan om bijvoorbeeld de oven aan te zetten.

In slimme keukens zijn jouw keukenapparaten verbonden via internet en bedien je deze via een app op je smartphone of je tablet. Het levert je gemak op, tijd en een soepeler huishouden.

Slimme keukens domotica
Luxe moderne keuken met greeploze witte fronten

Makkelijker koken in slimme keukens

De slimme oven, het slimme fornuis, ze kunnen je leven makkelijker maken. Haasten uit je werk omdat je de oven aan moet zetten is er niet meer bij! Dankzij domotica bedien je je slimme oven gewoon vanaf je werkplek.

Zo maak jij op je gemak je werk af en kun je direct aan tafel als je thuis komt. Domotica in je keuken gaat je gegarandeerd tijd opleveren.

Miele@Home slimme keukenapparatuur

Sneller boodschappen doen in keuken met domotica

Innovatief is de nieuwe Family Hub koelkast van Samsung bijvoorbeeld. Dit is het centrale punt in de slimme keuken waar gezinsleden online hun leven regelen. 

Melk op? Via een scherm werk je je boodschappenlijstje bij zodat je shoppende partner een appje krijgt en de melk kan meenemen. De Samsung Family Hub-koelkast stuurt ook andere slimme apparaten in huis aan en heeft allerlei andere handige apps. 

Zo kun je vanaf je koelkastdeur ook je favoriete maaltijd bestellen. Deze koelkast is ook qua uitstraling een aanwinst in strakke keukens.

Hoge koelkast en vriezer
Slimme keukenverlichting

Meer controle over je huishouden met slimme apparaten keuken

Domotica neemt je denkwerk uit handen. Iets vergeten kun je nauwelijks meer! Ga je uit en vergeet je de verlichting aan te zetten? Geen nood. Met een app regel jij je spotjes op afstand. Zo lijkt je woning altijd bewoond. 

Eric en Carolien Spitters kozen ook voor slimme keuken verlichting. Ze kochten een keuken bij Ardi Keukens in Sint-Annaland. Lees hoe enthousiast ze zijn. Overigens, op de onafhankelijke ervaringssite Qasa lees je nog meer klantervaringen!

Miele@home keukenapparatuur

Slimme keukens, de merken

Welke merken keukenapparatuur innoveren met domotica in de keuken? We noemden al Samsung. LG Philips heeft ook een lijn apparaten die voorzien zijn van domotica.

Slimme oven en slimme vaatwasser LG Philips
De LG EasyClean-oven stuurt de gebruiker automatisch een app zodra het tijd is voor een reinigingsbeurt.
De LG QuadWash-vaatwasmachine stelt het optimale programma in op basis van ontvangen informatie van de slimme oven en het slimme fornuis. Deze vaatwasser selecteert bijvoorbeeld een langere cyclus met heter water na een vette maaltijd dan bij een lichte ovenschotel.

Pelgrim vaatwasser in moderne keuken
ATAG slimme keukenapparatuur

Slimme apparatuur

Slimme koelkast Siemens
Met de Siemens koelkast met ingebouwde camera en de app op je telefoon check je in de supermarkt of je nog frisdrank in de koelkast hebt.

Slimme keukenapparatuur Bosch
Bosch heeft een serie keukenapparaten die met elkaar verbonden kunnen worden verbonden via een draadloos netwerk en bediend via een app op een smartphone of tablet. 

Slimme koffiezetter Krups
Met een slim koffiezetapparaat kun je vanuit je bed koffie zetten door je Krups Nespresso Expert te bedienen met een app.

Slimme afzuiger Miele
Extra comfort bij het koken biedt Con@ctivity 2.0, een door Miele ontwikkeld systeem dat het vermogen van de afzuigkap zelfstandig aanpast aan wat er werkelijk op de kookplaat gebeurt.

Slimme keukens bieden jouw oplossing bij DB KeukenGroep

Wilt u ook minder tijd besteden aan huishoudelijke taken? Informeer naar domotica in de keuken en verwonder je tegelijkertijd over onze brede online collectie keukens. Van landelijk tot modern en design.

Bezoek vrijblijvend onze showroom voor inspiratie en deskundig advies. Bij ons krijgt u altijd een transparante offerte met nettoprijzen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. En dankzij onze eigen monteurs en uitstekende service weet u zeker dat u jarenlang onbezorgd van uw slimme keuken kunt genieten!

Deze luxe u-keuken is zeer praktisch in gebruik dankzij de kastenwand en de bar

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
NEFF Home Connect slimme keuken