Vestiging Adee Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Rijssen - Adee Keukens


Contactgegevens

Vestiging Adee Keukens

Ethaanstraat 2
7463 PC Rijssen
T: 0548 - 54 09 22
[email protected]

Google Maps
BTW: NL 810548136 B01
KvK: 22050122
IBAN: NL59 RABO 0301 2998 11

Openingstijden

Let op: onze showroom is nog steeds geopend, maar is i.v.m. het coronavirus enkel op afspraak te bezoeken, met maximaal 2 personen per afspraak. Op deze manier kunnen wij het aantal mensen in ons pand beter beheersen. Goed voor uw en onze gezondheid.

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Fam. Schreurs, Enschede: "Ruime keus"

Familie Schreurs uit Enschede was op zoek naar een nieuwe keuken. Zoals zo veel andere mensen op zoek naar keukens in Enschede, oriënteerden ze zich op keukens via internet. Daar lazen ze positieve ervaringen van mensen die hen voor gingen in het proces van keuken kopen.

De familie Schreurs heeft voor Adee Keukens in Rijssen gekozen omdat ze positieve reacties hebben gelezen op internet.

Lees meer over Adee Keukens Rijssen
Keukens Enschede

Keukens Enschede met ruime keus

Onze showrooms volgen de trends in de keukenwereld op de voet. Alle kleurentrends, nieuwste apparatuur en andere keukennoviteiten kunt u bij ons vinden. Onze showroom biedt een brede, diepe keus in alle stijlen keukens. Ook voor showroomkeukens kunt u bij ons terecht!

Toen familie Scheurs een bezoek bracht aan Adee Keukens zijn ze prettig geholpen. Over hun zoektocht naar hun droomkeuken voor hun huis in Enschede schrijven ze: "Ruime keus. Flexibiliteit. Werkwijze professioneel  / eerlijk / transparant. Geen onprettige verassingen."

Bent u ook op zoek naar keukens in Enschede? Bezoek de showroom van Adee Keukens in Rijssen.

Keukens

Beste montage keukens in Enschede

Wij stellen de hoogste eisen aan de levering en plaatsing van uw keuken. Of het nu is in Enschede of 100 kilometer verder, we leggen de lat altijd hoog. Daarom werken we uitsluitend met eigen monteurs. Vakmensen van wie we weten dat ze nauwgezet en secuur te werk gaan. Betrouwbare professionals, die het als een eer zien om de keuken perfect te mogen monteren.

Familie Schreurs uit Enschede: "Perfecte montage. De monteur was inventief. Kwam met praktische oplossingen." Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar adres voor keukens in Enschede? Kom naar Adee Keukens in Rijssen.

Bekijk alle keukens

De mooiste keuken van Enschede

Na een aantal maanden laat familie Schreurs weten nog steeds heel blij te zijn met de keuken aan de Wilthuislanden 101 te Enschede: "De keuken is nu een paar maanden in gebruik en is erg prettig. Het is een plaatje geworden. Wij zullen andere mensen ook zeker naar Adee sturen." Hebt u een nog overtuigender klantenervaring nodig? Nee toch…

Adee Keukens - team

Keukens Enschede - 1 de beste

 

Onze klanten bevestigen het keer op keer. Bij Adee Keukens bent u aan het beste adres. Kwalitatief hoogwaardige keukens, de breedste keus keukens in Enschede en omstreken, de laagste prijzen in de regio Enschede, het beste advies en uitstekende keukenmontage.

Aarzel niet langer en stap in de auto van Enschede naar Rijssen!

Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Magazine
Adee Keukens Rijssen
Showroom

Adee is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2154 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keukens DNA zit in onze genen

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.