U zoekt naar goedkope tegels, maar u wilt wèl goedkope tegels van kwaliteit. Zoek niet langer naar goedkope tegels en laat u inspireren door onze brede keus. Van een bezoek aan één van onze showrooms zult u heel enthousiast worden!

Bekijk onze tegelcollectie online

Goedkope tegels van de allerhoogste kwaliteit

Je kunt soms leuk slagen voor goedkope tegels bij bouwmarkten, maar wat heb je eraan als na een tijdje je goedkope tegels slijtplekken gaan vertonen? Kies daarom voor onze goedkope tegels. Wij hanteren de allerhoogste kwaliteitsnormen. Al onze goedkope tegels hebben een minimale hardheid in slijtgroep 5. Ze zullen jarenlang mooi blijven!

Goedkope tegels voor vloer en wand

Ook al hebt u een bepaald budget voor goedkope tegels, dan nog zult u versteld staan van de brede keus die u hebt. In zeker elke kleur zijn er wel goedkope tegels te krijgen. Goedkope tegels voor de vloer vindt u bij ons al vanaf 29,95 euro per m2. Goedkope tegels voor de wanden zijn er vanaf 17,95 euro per m2.

Goedkope tegels

Goedkope tegels in gangbare maten

De vorm en afmeting is van invloed op de prijs van goedkope tegels. Tegels met een craquelé effect of mozaïektegels kunnen duurder uitvallen. Wilt u beslist niks méér uitgeven, laat u dan adviseren over welke vorm en afmeting goedkope tegels het beste passen in uw budget. 

Lees meer over tegels