"We waren al bij verscheidene keukenzaken geweest, maar nergens hadden we zo iets van: dit is het! Je moet bij een nieuwe keuken echt wel een goed gevoel hebben. En dat je niet opgelicht wordt met vreemde kortingen. Van kennissen hoorden we dat er ook een betrouwbare keukenzaak in Kesteren zit," vertelt Magda Blokland uit Veenendaal.

Bij Avanti Keukens kochten zij een mooie landelijke keuken waar ze nu dagelijks van genieten. Tegelijkertijd lieten ze hun gang en toilet door Avanti opknappen. "Toen we binnenkwamen bij Avanti, was het goede gevoel er direct. De mensen zijn er vriendelijk en ze laten je er eerst rustig kijken. En de sfeer die er in het bedrijf hangt is gewoon goed.

“Van kennissen hoorden we dat er ook een betrouwbare keukenzaak in Kesteren zit!”

Bekijk groter
Keuken Veenendaal

"Wat we speciaal willen benoemen, is de manier van uitvoering van het project. Dit ging zo uitstekend. De timing was perfect. De vriendelijke mannen werkten snel, vakkundig en netjes. Ondanks dat ze twee dagen bij ons bezig zijn geweest, hebben we ons geen moment aan ze gestoord. We willen Avanti Keukens iedereen aanraden."

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.