• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Met het juiste servies, bestek en glaswerk dek jij een eetkamertafel die rechtstreeks uit een woonmagazine lijkt te komen. Of je nu houdt van strak of rustiek, gedurfd of vertrouwd, goud of zilver: in dit shopblog vind je voor ieder wat wils.

Krachtig zwart porselein

Op matzwart servies weet je zeker dat de gerechten die je in de keuken hebt bereid van het bord af gaan knallen! Het strakke, zwarte porselein van H&M Home past in vrijwel iedere keuken- of eetkamerstijl en bestaat uit dinerborden, ontbijtborden, diepe borden, schaaltjes en bekers. Het krachtige zwart staat mooi bij hout, marmer en beige, maar matcht ook goed met bijvoorbeeld donkergroen of –blauw, waardoor je een heel luxe uitstraling creëert.

 

 

 

Zachte trendkleuren, stevig aardewerk

Aardewerk servies

Rustig, eenvoudig, maar toch trendy en origineel: dat is de Freckle-lijn van Gusta. ‘Freckle’ betekent ‘sproetje’ en daar is het witte aardewerk dan ook mee bezaaid. Het leuke is dat de witte onderdelen heel mooi combineren met de andere twee trendkleuren uit de Freckle-lijn: terracotta en groen. Het servies past mooi in een landelijke, rustieke of houten keuken. Het stevige aardewerk kan in de magnetron én de vaatwasser, dus is nog gebruiksvriendelijk ook.

Uniek goud

Het bestek van Zara Home is in geen enkel opzicht gewoontjes. De vorm is anders dan anders. De kleur is zeker niet gangbaar. En dan is er ook nog een leuk motiefje in het heft gehamerd. Een echte eyecatcher aan tafel dus! Staat mooi op een rustiek gedekte tafel, maar staat ook mooi naast een stoer, zwart servies, zoals dat van H&M Home.

Goud bestek

Trendy zilver

Zilver bestek

Ben jij meer van het zilverkleurige bestek? Deze set van Far and Away is zowel elegant als eigentijds dankzij de strakke, gebogen lijnen en matte uitvoering. Het bestek van gerecycled, roestvrij staal wordt gemaakt door een familiebedrijf in Noord-Portugal. Ieder item wordt met de hand afgewerkt en gecontroleerd; kwaliteit gegarandeerd! Ook fijn: de handgrepen zijn ergonomisch, waardoor het bestek erg prettig eet.

Terug in de tijd

Misschien heb je het wel gemerkt: de seventies zijn terug. En als je seventies zegt, dan zeg je gekleurd glaswerk (weet je nog, die wijnglazen met dat groene ribbelhandvat?). Gelukkig heeft de jaren 70-trend wel een modern sausje gekregen. Zo heeft H&M Home een mooie en betaalbare lijn bruine, ‘smoked’ glazen: wijnglazen, waterglazen, bierglazen, champagnecoupes en stapelbare drinkglazen. Deze staan heel goed in een warme, houten keuken. Proost!

Bruine smoked glazen

Moderne glazen met een zwarte gloed

Gedekte kersttafel

Deze witte wijnglazen, rode wijnglazen en drinkglazen van het Deense merk Broste Copenhagen zijn ook ‘smoked’, maar dan in het zwart. Hierdoor krijgt dit klassieke glaswerk een heel elegant jasje en staat het prachtig op een modern gedekte tafel.