Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Luxe keukens, alle keukencomfort en schitterende afwerking

Keukens worden steeds belangrijker in ons leven. We gebruiken deze ruimtes niet alleen om ons dagelijks eten te bereiden en te nuttigen, de keuken is ook ons sociale domein. En dus stellen we hogere eisen aan ontwerp en afwerking van luxe keukens.

DB Keukens begrijpt dat, en presenteert een schitterende keukenlijn. Rijk in afwerking, compleet qua apparatuur. Bekijk onze luxe keukens online of kom luxe keuken inspiratie opdoen in een van onze landelijke showrooms.

Luxe keuken kopen, wat zijn de trends?

 • Jullie woning wordt natuurlijk een plaatje. Ook de keuken moet iets bijzonders worden. Een aantal trends in luxe keukens zijn beslist leuk om te noemen. Wellicht zit jouw stijl er ook tussen.
 • Denk bijvoorbeeld aan de luxe hoogglans keukens, die nu om populariteit strijden met matlak keukens. Zijdezacht om te voelen, maar met een chique en hoogwaardige look.
Zwarte design keuken met eiland
Luxe keuken met eiland
 • Massief houten keukens zien we ook terugkomen, niet alleen als landhuis keuken maar ook de sobere keuken met een puur natuurlijke uitstraling doet het goed in moderne interieurs.

 • Marmerlook keukens zijn er in diverse patronen, tekeningen en kleurdecors. Marmer in de keuken vind je terug in marmer werkbladen, als marmer achterwand of keuken front. De look van deze oude, klassieke steensoort geeft je keuken een bijzondere uitstraling.

 • Als onderdeel van het sociaal gebeuren is een kookeiland de manier om samen met elkaar te koken, bij te praten, vrienden te ontmoeten of te werken. Onze keukens met kookeiland zijn er in elke afmeting.
 • Ook in de kleine woning komen steeds meer mogelijkheden voor een smal kookeiland of een los kookeiland gecombineerd met de luxe hoekkeuken.

 • Een ding staat bovenaan: een klein kookeiland biedt alle gezinsleden veel gezelligheid. Of je nu spoelt, snijdt, werkt, kookt of tafelt aan het kookeiland!

 • De industriële keuken heeft een vervolg gekregen met de city chique keuken.

  Diepe, donkere kleuren zoals aubergine, nachtblauw en rijtuigenzwart worden gecombineerd met marmer, staal en beton.
  Dit typeert de city chique keuken. Bekijk alle luxe keukens voorbeelden.
Luxe moderne keuken in de kleur mat zwart met hout
Luxe keuken met eiland

Kosten luxe keuken, wat kun je verwachten?

Al vanaf 12.000 euro heb je bij DB Keukens een luxe keuken tot je beschikking. Waarom de prijs luxe keuken bij ons zo laag is, komt door onze inmiddels historische prijsstrategie: alle keukens voor nettoprijzen zodat niemand hoeft te onderhandelen.

Onze keukenprijzen zijn zonder opslagen en toeslagen en laag door grootschalige inkoop. En reken maar dat je bij ons verzekerd bent van de allerbeste montage en service-zonder-zeuren, ook op de showroomkeukens.

Prijs luxe keuken – welke keukenapparatuur?

Wat kost een luxe keuken? De keuken prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals het werkblad, de fronten en de apparatuur die je in je keuken kiest. 

Ga je voor een standaard keuken, dan kun je voor ongeveer 10.000 euro een keuken bij ons aanschaffen. Maar wil je ook nog de allernieuwste snufjes, dan wordt je luxe keuken wel wat duurder.

Denk bijvoorbeeld aan een superhandige kokendwaterkraan, die in de nieuwste uitvoering zelfs vijf soorten water kan tappen: koud water, warm water, kokend water, gefilterd water en koolzuurhoudend water. 

Echt een hip apparaat is de stoomoven, waarmee je snel, gezond en smakelijk eten kunt bereiden. Het gaat er maar net om wat jouw wensen voor een luxe keuken zijn. 

Moderne design keuken met eiland en kastenwand

De beste luxe keukens

Op zoek naar een nieuwe keuken bezoekt u vele showrooms en krijgt u diverse adviezen. Onze tip is: kijk niet alleen naar het product, maar ook naar het bedrijf waar u uw keuken koopt. Hier gaat u immers een jarenlange relatie mee aan, tot ver na de garantietermijnen.

We zijn sterk in ons persoonlijk en kundig advies bij de vormgeving van jou of jullie luxe keuken! Voel je welkom in de gastvrije ambiance van onze showrooms. En ontdek waarom meer dan 1900 klanten ons gemiddeld een 9,7 geven op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl.

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen