Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Heropening showrooms Adee Keukens en Avanti Keukens

Op woensdag 7 december 2022 is de verbouwde showroom van Adee Keukens in Rijssen heropent door directeur Arjan van Dijke. Daarna was er gelegenheid voor collega's en relaties om de compleet verbouwde showroom te bekijken. 

Daarna is op dinsdag 13 december 2022 de verbouwde showroom van Avanti Keukens in Kesteren heropent. Ook hier is na maanden verbouwing een schitterende showroom gerealiseerd die helemaal past bij de huidige trends en veel inspiratie biedt. De nieuwste trends, experience centers voor o.a. werkbladen en ergonomie en demonstraties van digitale toepassingen kunnen in de nieuwe showrooms van Adee en Avanti bewonderd worden. Ook wordt in de showroom de unieke werkwijze van DB Keukens meer uitgelicht.

Bezoekers zijn van harte welkom om het eindresultaat te bekijken.

Hieronder vindt u een impressie van beide openingen.

Adee Keukens Heropening 1
Adee Keukens Heropening 2
Adee Keukens Heropening 3
Adee Keukens Heropening 4
Avanti Keukens Heropening 1
Avanti Keukens Heropening 2
Avanti Keukens Heropening 4
Avanti Keukens Heropening 5

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

DB Keukens B.V. houdt zich momenteel bezig met een project dat gericht is op de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Dit project wordt gefinancierd met een subsidie vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het project van DB Keukens B.V. richt zich op het bevorderen van een leercultuur voor werkenden, waaronder het erkennen van niet-bedrijfsspecifieke kennis en vaardigheden.

ESF logo

Diplomering opleiding Keukenmonteur

UTRECHT – 14 juli hebben vijf monteurs hun diploma Keukenmonteur in ontvangst genomen in het DB Vakcollege van DB Keukens. Ze zijn de eerste monteurs die slagen voor de nieuwe erkende mbo-opleiding.
De mbo-opleiding Keukenmonteur is in 2018 tot stand gekomen door een intensieve samenwerking tussen DB Keukens en het Hoornbeeck College in Amersfoort. Na de tweejarige opleiding op niveau 2, kunnen studenten de opleiding vervolgen op niveau 3. De landelijke keukenspecialist DB Keukens wil met een professionele monteursopleiding aan de groeiende vraag naar vakmensen kunnen voldoen. Ook wil DB Keukens kunnen instaan voor haar hoge kwaliteitsnormen van montage en service. Inmiddels wordt de mbo-opleiding Keukenmonteur op landelijke schaal aangeboden, door meerdere ROC’s.

Diploma-uitreiking-keukenmonteurs

Dat het in de behoefte van mbo-studenten voorziet, blijkt wel, omdat er vanaf volgend schooljaar zestien leerling-monteurs werken binnen DB Keukens die de mbo-opleiding volgen. Een van de hoogtepunten voor deze studenten van DB Keukens is zeker wel de realisatie van de schitterende showroomkeukens in de nieuwste DB-showrooms in Nunspeet, Utrecht en Berkel en Rodenrijs.

Vier dagen per week leren monteurs het vak onder begeleiding van ervaren monteurs in de praktijk. Een dag per week volgen ze praktijk- en theorielessen op het ROC.

BBL-opleiding tot keukenmonteur volgen bij betrokken familiebedrijf? Bezoek onze website!
BBL-opleiding-keukenmonteur aan het DB Vakcollege