Tijdens de stoomworkshop van DB Pelma keukens, kunt u onder begeleiding van onze huiskok, de lekkerste en gezondste gerechten bereiden in een Atag of Neff stoom-bakoven. Wilt u weten wat de mogelijkheden van de stoomoven zijn, hoe je hem moet gebruiken en wat je er allemaal mee kunt koken? Dan is deze cursus echt iets voor u!
Prijs cursus: €57,50
Wat kunt u verwachten?
Tijdens deze cursus ga je zelf aan de slag met de stoomoven.
Je kookt in kleine groepen (max. 8 personen) een heerlijk viergangendiner dat in de stoomoven wordt bereid.
In onze werkruimte beschikken wij over 3 full stoom /bakovens en een combi magnetron. Met de diverse functies gaan we kennis maken tijdens de bereiding van het menu zoals:
- Deeg rijzen.
- Stomen en gebruik van diverse temperaturen tijdens dit proces.
- Bakken met de toepassing en gebruikmaking van (1,2,3 of gering, gemiddeld of sterk) stoomtoevoeging.
- Regenereren, warm houden
- Grillen
- Brood bakken
Datums kookdemo
- Donderdag 23 januari
- Donderdag 27 februari
- Donderdag 27 maart
- Donderdag 24 april
- Donderdag 29 mei
Inloop is vanaf 16:45 uur en we hopen om 17:00 uur te starten!
De workshop duurt tot circa 20:00 uur.