Benieuwd hoe een keuken van DB Keukens tot leven komt in de praktijk? Tijdens onze kookdemonstraties ervaar je zelf het gemak, de functies en de sfeer van onze keukens. Onder begeleiding van een professionele kok worden er heerlijke gerechten bereid, terwijl je kennismaakt met de nieuwste keukenapparatuur en slimme oplossingen. Deelname is gratis en vrijblijvend – wel vragen we je om je vooraf aan te melden, zodat we voldoende plek kunnen garanderen.
NEFF Kookdemo
Graag nodigen wij u uit voor één van onze exclusieve NEFF Kookdemo’s die wij in samenwerking met NEFF organiseren. Tijdens deze inspirerende demonstratie laten wij u zien hoe je het maximale uit
uw NEFF-apparatuur haalt. Een ervaren kok bereidt live verschillende hapjes, geeft praktische tips én beantwoordt al uw vragen over het koken met NEFF.

Wanneer zijn de NEFF Kookdemo's?
- DB Pelma Keukens: zaterdag 21 juni en zaterdag 29 november
- DB Arma Keukens: vrijdag 27 juni en vrijdag 17 oktober
- DB Keur Keukens: dinsdag 23 december
- DB Adee Keukens: donderdag 19 juni en donderdag 13 december
- DB Avanti Keukens: zaterdag 4 oktober en zaterdag 20 december
- DB Anovi Keukens: zaterdag 11 oktober en zaterdag 20 december 2025
- DB Ardi Keukens: zaterdag 28 juni en zaterdag 18 oktober

Wat kunt u verwachten?
- Live kookdemonstratie door een professionele kok
- Praktische tips & uitleg over NEFF inbouwapparatuur
- Proeven van heerlijke hapjes
- Antwoord op al uw vragen over de apparaten

Stoomworkshop DB Pelma Keukens
Tijdens de stoomworkshop van DB Pelma keukens, kunt u onder begeleiding van onze huiskok, de lekkerste en gezondste gerechten bereiden in een Atag of Neff stoom-bakoven. Wilt u weten wat de mogelijkheden van de stoomoven zijn, hoe je hem moet gebruiken en wat je er allemaal mee kunt koken? Dan is deze cursus echt iets voor u!
Prijs cursus: €57,50
Datum kookdemo: donderdag 29 mei
Inloop is vanaf 16:45 uur en we hopen om 17:00 uur te starten!
De workshop duurt tot circa 20:00 uur.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens deze cursus ga je zelf aan de slag met de stoomoven.
Je kookt in kleine groepen (max. 8 personen) een heerlijk viergangendiner dat in de stoomoven wordt bereid.
In onze werkruimte beschikken wij over 3 full stoom /bakovens en een combi magnetron. Met de diverse functies gaan we kennis maken tijdens de bereiding van het menu zoals:
- Deeg rijzen.
- Stomen en gebruik van diverse temperaturen tijdens dit proces.
- Bakken met de toepassing en gebruikmaking van (1,2,3 of gering, gemiddeld of sterk) stoomtoevoeging.
- Regenereren, warm houden
- Grillen
- Brood bakken
