Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Stel je voor, je bent een overheerlijke ovenschotel aan het bereiden. Met een oven op armhoogte, houd je makkelijk een oogje in het zeil terwijl je gerecht gaart. Geen gedoe meer met bukken om te controleren of je gerecht klaar is. Steeds vaker zie je deze praktische opstelling en wordt een oven onder het aanrecht minder populair.

Er zijn nog steeds situaties waarin je jezelf kunt verwonden aan een hete oven. Denk aan het stoten van je onderarm tegen de hete deur. Geen zorgen, wij vertellen je met welke functie je dit soort ongelukjes kunt voorkomen.

Makkelijk toegang tot je gerecht

NEFF heeft slim gereageerd op dit probleem met hun innovatieve Slide&Hide ovendeur. Deze deur schuift volledig onder de oven, zo kan je makkelijk bij je gerecht en het risico op verwondingen vermindert. Het ergonomische ontwerp zorgt voor moeiteloze bediening, en het systeem werkt geruisloos en soepel. De ovendeur verdwijnt als het ware in de oven.

 

 

 

NEFF Slideandhide Softopenclose

De perfecte baksels

Moderne keuken met kastenwand

Naast dat het makkelijk te gebruiken is, heeft de Slide&Hide ovendeur ook invloed op je gerechten. Je kunt je gerecht langzaam laten afkoelen zonder een openstaande deur die in de weg zit. Handig als je een taart of cake hebt gebakken, want die hoor je niet meteen uit de hete oven te serveren. Zo voorkom je dat je baksel inzakt, wat soms gebeurt als je het meteen uit een hete oven haalt.

Je oven personaliseren

Keukens en smaken veranderen, daarom kun je jouw oven helemaal personaliseren. Jij kiest de afwerking en details. Met het NEFF Flex Design heb je verwisselbare handgrepen en zijlijsten in vier stijlvolle kleuren voor jouw oven. Ben je het na een tijdje zat? Geen probleem: wissel gewoon de designelementen om ze aan te passen aan jouw nieuwe stijl.

NEFF Slideandhide Softopenclose