• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Vier redenen om een interieurstylist in te schakelen

Je bent toe aan verandering in je huis, of je hebt een nieuw huis om in te richten. Help! Hoe zorg je ervoor dat je interieur écht bij jou past? Welke kleurencombinaties heb je nodig en welke stijl past er bij jou? Tijd om een interieurstylist in te schakelen. Een professionele stylist kan je adviseren over kleur- en materiaalgebruik, maar ook over de indeling van een ruimte. Wij vertellen je de vier voordelen van een interieuradvies.

Expertise in huis

Als kennis en inspiratie tekortschieten, is een interieurstylist een geweldige hulp. Niet iedereen heeft van nature gevoel voor styling of ruimtelijk inzicht. Een interieurstyliste heeft dit wel. Tijdens een gesprek bij jou thuis leert de stylist jouw ruimte en stijl kennen. Dus kom je er zelf niet uit? Schakel een professional in. 

Voorkomen van miskopen

Een interieurstylist inschakelen kost wat, maar zo voorkom je miskopen. Want met een duidelijk plan en de zekerheid dat je tevreden bent met het resultaat, ben je goed voorbereid. 

Het geeft rust

We hebben het druk: privé, met een verhuizing of een verbouwing. De tijd ontbreekt om goed na te denken over interieurstyling. Het is geruststellend om dit aan een professional over te laten. Een interieurstylist heeft een breed netwerk en kan het complete plaatje verzorgen. Ze werken samen met andere professionals, zoals een meubelmaker of schilder, voor een handige planning.

Het is persoonlijk

Iedereen heeft zijn eigen stijl. De kunst is om dit te vertalen naar een interieurontwerp dat bij jou past. Door een persoonlijke benadering krijg je een op maat gemaakt interieuradvies. Bij een bezoekje aan een woonboulevard is dit anders; daar verkopen ze het liefst hun eigen items. Een stylist is onafhankelijk; zij adviseren welke winkels je kunt bezoeken voor een bepaald vloerkleed of eettafel. Ze kunnen met items van de kringloop een combinatie van oud en nieuw maken. Op deze manier kun je met een klein budget een huis een nieuwe inrichting geven.

Ben je overtuigd?

Kiezen voor een interieurstylist bij het inrichten van je huis heeft voordelen. Ze brengen kennis en inspiratie die je zelf niet hebt en helpen je bij het kopen van spullen die je echt leuk vindt. Het geeft rust en je hebt een interieur dat echt bij jouw stijl past.

Deze blog is samen met interieuradviseur Eefke (25) uit Tholen geschreven. We hebben haar gevraagd om de redenen waarom mensen een interieurstylist inschakelen. Eefke is ook regelmatig te vinden op onze locatie in Sint-Annaland, waar ze klanten adviseert over interieurstyling. Neem een kijkje op haar website.