• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Lofra en Falcon fornuizen, het warme middelpunt van elke keuken

Een mooie moderne keuken is pas echt compleet met een schitterend Falcon fornuis of Lofra fornuis. Falcon en Lofra fornuizen hebben een onweerstaanbare uitstraling en ongelooflijk veel functionaliteit!

Kook beter, gun jezelf meer comfort en geef je keuken een eyecatcher met een authentiek fornuis. Bezoek onze inspirerende showrooms en ervaar onze unieke werkwijze. Vrijblijvend advies, professionele keukenmontage en beste service

 

Falcon en Lofra fornuizen

Je vindt in onze moderne showrooms tal van mooie kookfornuizen. Voor elke stijl keuken, in elke prijsklasse en voor elke opstelling, ook keukens met kookeiland. Tijdens je oriëntatie op fornuizen zul je verbaasd staan over de mogelijkheden.

Onze adviseurs helpen je graag om te bepalen wat past bij jouw wensen, voorkeuren, gewoontes, stijl en budget. Zodat jij straks jarenlang plezier hebt van jouw fornuis!

Blauwe landelijke keuken, Falcon fornuis
Massief eiken keuken, Falcon inductiefornuis

Merken fornuizen

In onze rijke collectie keukens heb je brede keus uit merken fornuizen. Falcon fornuizen en Lofra fornuizen prijzen we in het bijzonder aan. Lofra fornuizen zijn er in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Uitgebreide mogelijkheden vind je bij Falcon fornuizen.

Falcon is een eeuwenoud Engels fornuizenmerk, een merk dat als geen ander de kunst verstaat om kwalitatief hoogwaardige fornuizen te produceren. Hun aansprekende uitstraling maakt jouw keuken tot een plaatje.

Falcon en Lofra fornuizen met stoomfunctie

Wil jij graag gezonder en smakelijker eten? De nieuwste modellen fornuizen beschikken ook over stoomfuncties. Je hoeft dus geen aparte stoomoven meer te kopen.

Lofra en Falcon fornuizen zijn echte alles-in-één kunners. Kun jij mooi alle kanten uit en je bespaart jezelf ook weer de ruimte van een extra keukenapparaat in je keuken.

Van zwart glanzend tot matlak

Lofra en Falcon fornuizen zijn er in diverse kleuren. De nieuwste modellen zijn er ook in matlak. Onvoorstelbaar elegant en chique in matlak keukens!

Fornuizen – de voordelen

Lofra en Falcon fornuizen bieden je veel voordelen. De ovens van deze fornuizen zijn vaak groter dan een conventionele losse oven. Hierdoor kun je ook grote ovenschalen en ovenplaten gebruiken. En je kunt twee gerechten tegelijk bakken!

Kies je een fornuis met meerdere ovens, dan kun je gerechten met verschillende temperaturen en bereidingstijden tegelijkertijd bereiden. Je kunt kiezen uit modellen met twee ovens, drie ovens, net hoe je het hebben wilt.

En tegelijkertijd kun je ook nog met meerdere pannen koken op je kookplaat! Zeker als je uitgebreider wilt koken of voor meer mensen, dan bereik je met een Falcon fornuis of Lofra fornuis meer in je keuken.

Inductiefornuizen

Het merendeel van de moderne fornuizen is voorzien van een inductiekookplaat, een enkel fornuis is nog verkrijgbaar met gaskookplaat.

Zowel Falcon als Lofra bieden in inductiefornuizen ruime keus. Wij vinden het leuk om je te begeleiden in je zoektocht naar een schitterend keukenfornuis!

Bezoek ons voor een keuken met Falcon of Lofra fornuis

Van onze moderne fornuizen van Falcon of Lofra heb je de hele dag plezier!

’s Morgens bak je bijvoorbeeld even een granola af in de oven. Of lekkere broodjes in de speciale oven met handige broodrekjes. Voor de lunch maak je tosti’s in de snel warme grill.

Gaat het richting het avondeten? Op de inductiekookplaat stoof je urenlang heerlijk mals vlees, blancheer je een mix van groenten, kook je een pannetje rijst en bak je aardappelkroketten als ‘side-dish’.

Doe leuke keuken inspiratie op in onze showrooms. Ontvang ook ons gratis inspiratie magazine.