Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een

Managementassistente (parttime)

Wat zijn jouw werkzaamheden?
In jouw functie als managementassistente ondersteun je de bedrijfsleider van Ardi Keukens. De werkzaamheden zijn divers; van terugkerende secretariële taken als het redigeren van teksten en agendabeheer, tot het notuleren van overleggen en het aannemen van telefoontjes.

 

Wat verwachten wij van je?
Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en ook stressbestendig en flexibel bent. Natuurlijk voel je je verantwoordelijk voor jouw werk, zodat we er op kunnen vertrouwen dat alles secuur en correct wordt uitgevoert. De Nederlandse taal beheers je uitstekend, dus die spelfout in de voorgaande zin heb jij allang ontdekt. 

Tot slot vinden we het fijn als je een relevante opleiding hebt afgerond, minimaal op MBO niveau 3. Mocht je geen afgeronde opleiding hebben, dan zien we graag dat je diverse jaren aantoonbare ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Dit is een parttime functie (24-28 uur per week). Bij voorkeur wordt deze functie samen ingevuld met die van Receptioniste / Gastvrouw (bekijk deze vacature).

 

Wat kun je van ons verwachten?
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 7 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers.

We regelen alles: van verkoop tot after service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep.

We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. En we zorgen goed voor je. Want naast werken in een groeiend familiebedrijf, samen met gezellige collega’s, krijg je van ons ook een mooi salaris die past bij jouw ervaring. Ook profiteer je van een goede pensioenregeling en uiteraard zijn alle middelen om jouw werk uit te voeren goed geregeld. Je werkzaamheden voer je uit op ons kantoor in het pand van Ardi Keukens in Sint-Annaland.

Kort samengevat
Je komt te werken in een familiebedrijf, met veel collega’s. Door middel van je werkzaamheden ondersteun je de bedrijfsleider van Ardi Keukens. De taken zijn divers, maar altijd werk je secuur zodat wij er op kunnen vertrouwen dat de taken goed worden uitgevoerd. De Nederlandse taal beheers je uitstekend. Het werken in een hecht team en met gezellige collega's vergoed veel, maar niet alles. Daarom krijg je een mooi salaris, passend bij jouw ervaring.

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief te mailen naar personeelszaken@dbkeukengroep.nl. Natuurlijk kun je ook het onderstaande formulier invullen.

Heb je vragen? Izaak Wisse beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via i.wisse@ardikeukens.nl of bellen via 0113-219770.

 

Wil je deze vacature bewaren of delen?