Om onze goede naam wat betreft leveringen blijvend hoog te houden, zoekt ons enthousiaste team versterking! Wij zoeken een:

Logistiek medewerker

De logistiek medewerker die wij voor ogen hebben
Als logistiek medewerker vervul je een centrale rol in de ontvangst en verzending van bestelde keukens. Op een efficiënte manier neem je orders in ontvangst en eventuele onjuistheden blijven voor jouw scherpe oog niet onopgemerkt. Op zeer nauwkeurige wijze stel je klantorders samen en maak je keukens verzendklaar. Ook wikkel je retourzendingen en nagekomen orders af. Je weet dat onze klanten ons hoog waarderen om onze leveringsbetrouwbaarheid. Hier zet je je dan ook enthousiast voor in om dit te blijven waarmaken.

Een speciale opleiding of relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar is niet het allerbelangrijkste voor ons. Heb je geen ervaring, dan leiden wij je op. Wel breng je mee als logistiek medewerker:

  • Minimaal een mbo leer- en denkniveau.
  • Een flexibele, oplossingsgerichte houding.
  • Een stressbestendig karakter.
  • Een uiterst precieze instelling.
  • Bezit van rijbewijs CE is niet vereist, wel een pré.

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl scoren wij een 9,8! Een correcte ontvangst, verwerking en opslag van geleverde producten speelt hierbij een grote rol. Als logistiek medewerker streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

Jouw werkplek bij Avanti Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 7 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Onze logistiek medewerkers krijgen een gedegen interne opleiding. Hier leer je alles over het product, de software die we gebruiken en vertellen we je meer over onze werkwijze.

Elke vestiging heeft zijn eigen logistiek medewerkers. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben, samen vaak plezier hebben en altijd open staan om een collega te helpen.
Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder.

Afspraak is afspraak
Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij Avanti Keukens aan de slag gaat als logistiek medewerker, kun je rekenen op:

  • Een mooi salaris, passend bij jouw ervaring.
  • Een goede pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Opleidingen en cursussen.

 
Word logistiek medewerker bij Avanti Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als logistiek medewerker? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via g.bleijenberg@avantipark.nl.

Heb je vragen? Gerhard Bleijenberg beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via g.bleijenberg@avantipark.nl of bellen via 06-51134762.