Vestiging Arma Keukens en Sanitair

Contactgegevens en openingstijden

Nunspeet - Arma Keukens en Sanitair


Contactgegevens

Vestiging Arma Keukens

Kering 6
8072 TD Nunspeet
T: 0341 - 26 11 74
[email protected]

Google Maps
BTW: NL 804414166 B01
KvK: 08067721
IBAN: NL95 RABO 0301 3009 09

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) * 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag (koopavond) * 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
*Op koopavonden zijn wij tussen 17:00 - 18:00 uur gesloten.

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Familie Kleijer uit Putten: "Afspraak is afspraak"

In korte tijd kochten Marco en Dirma Kleijer uit Putten twee nieuwe keukens, allebei afkomstig van Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet (regio Putten). De reden daarvan was de aanschaf van een nieuwe woning.

Het tweetal zocht hun droomkeuken buiten Putten.  Marco: "Omdat we heel tevreden waren over de eerste keukenaankoop, was het voor ons heel logisch om ook de nieuwe keuken bij Arma te kopen. Bij Arma geldt 'afspraak is afspraak' en weet je direct waar je aan toe bent.

Dat geeft meer vertrouwen dan wanneer je moet onderhandelen over de prijs."

Maak een vrijblijvende afspraak
Arma Keukens

Klantvriendelijk bedrijf in regio Putten

Marco en Dirma ervaren ook het personeel bij Arma als heel prettig: "Als je in de winkel komt, proef je meteen een klantvriendelijke sfeer.

Er zijn geen opgeklopte of opdringerige verhalen maar je krijgt gewoon een nette behandeling. Daar voel ik me als klant prettig bij." Dit horen wij vaker van onze klanten uit de regio Putten. Onze manier van werken komt voort uit de passie die onze medewerkers hebben. Ze zijn allen gedreven om uw droomkeuken perfect en volgens afspraak te verwezenlijken.

De wensen van u als klant vormen de basis. Onze klanten, net zoals familie Kleijer uit Putten, waarderen dit.

Greeploze keuken in strakke lijn

Keukens in en rondom Putten

Wanneer u op zoek bent naar keukens in Putten, dan voert de weg eigenlijk al automatisch naar  Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet (regio Putten). Geen parkeerproblemen, volop keus!  

Arma Keukens en Sanitair is een mekka voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke keuken en een vernieuwende mix van verschillende keukenstijlen. Ontdek de kracht van onze keukens. Bent u op zoek naar keukens in Putten die u thuisgevoel en keukenplezier geven? Bij ons vindt u een uitgekiende, maar brede selectie keukens. Van exclusieve keukens tot goedkope keukens.

Altijd topkwaliteit, van sterke merken. Keukens voor de laagste prijzen in de regio Putten. Hoogglans keukens, landelijke keukens, designkeukens en tijdloze keukens. Deze en meer keukenstijlen vindt u bij Arma Keukens en Sanitair. Keukenstijlen zijn geen ijzeren wet, ze zijn richtinggevend voor de inrichting van uw keuken.

Uiteindelijk is de mooiste keuken een keuken met uw persoonlijke touch. Bewonder alle keukenstijlen bij Arma Keukens en Sanitair en laat u er door inspireren.

Bekijk alle keukens
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Magazine aanvragen

ARMA is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2154 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Iedereen is hiermee bezeten. Van montage tot receptioniste.