Rode keukens

Ferrarirood, vuurrood, bloedrood, koraalrood, wanneer je oog op één van onze rode keukens gevallen is, dan laten ze je niet meer los. Een rode keuken kiest u omdat u rood nu eenmaal ontzettend mooi vindt.

En uw oriëntatie op onze rode keukens hangt nauw samen met uw interieurskeuzes. In ieder geval, als je van rode keukens houdt ben je niet bang om op te vallen. Kiest u voor één van onze rode keukens, dan zult u er zeker een paar prachtige tussen vinden.

Bekijk al onze keukens
Rode keuken

"Volop genieten in de rode keuken"

Familie Van de Werfhorst heeft een rode keuken aangeschaft. Ze zijn erg tevreden! De familie was al een tijd aan een nieuwe keuken toe. Mevrouw van de Werfhorst: "We zaten toen in de beginsituatie van bedrijfsverplaatsing, wat uiteraard ook verhuizen met zich meebracht. We namen het besluit om alleen de defecte apparaten te vervangen. We werden op fantastische wijze geholpen.

Vanaf dat moment stond voor ons vast: als we ooit een nieuwe keuken aanschaffen, doen we dat bij Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet!" En toen deed zich het moment voor van bedrijfsverplaatsing. "We legden onze wensen op tafel. De verkoper dacht geweldig met ons mee en gaf goed advies. Het gaf ons volop vertrouwen en een supergoed gevoel." vertelt mevrouw Van de Werfhorst.

Rode keuken

Rode keukens van uitstekende kwaliteit

Onze klanten geven ons hoge scores wanneer het gaat om de kwaliteit van onze keukens, onze levering en plaatsing. Wij werken uitsluitend met onze eigen, gedreven monteurs die zich elke dag weer warm maken om uw keuken perfect en zonder problemen te verwezenlijken.

Onze klant uit Lunteren waardeert dit: "Ook het plaatsen door de keukenmonteur is keurig gedaan. De keuken is prima in gebruik, van perfecte kwaliteit en heeft zeer goed hang- en sluitwerk. We genieten volop van onze nieuwe rode keuken. Kortom: we geven een dikke 10!!!!"

Rode keuken

Kent u alle opties van uw rode keuken?

Rode keukens zijn verkrijgbaar in elke stijl. Van landelijk, klassiek, romantisch tot modern en alles wat ertussen zit. In onze Residentic maatwerkkeukens of onze luxe lijn Excellentic zult u veel mogelijkheden vinden in rode keukens.

Er zijn diverse Excellentic rode keukens, maar er zijn oneindig veel Residentic rode keukens. De mdf-gelakte of houtgefineerde fronten zijn in alle ral- en Sikkens kleuren te verkrijgen. Wanneer u een rode staal meeneemt naar onze showroom bepalen we aan de hand van de kleurenwaaier welke rode kleur het dichtst bij uw interieur komt. Uiteraard verzorgen we eerst een proefmonster om u kleur-teleurstellingen te besparen.

Rode keuken

Uw rode keuken spat eruit...

Wat is mooi in rode keukens, welke afwerking kiest u? De opvalwaarde van rvs-handgrepen zal u zeker aanspreken. Of hebt u liever een ultrastrakke keuken zonder grepen? De greeplijsten kunnen in hetzelfde materiaal gemaakt worden.

Er zijn verschillende glans- en lakmogelijkheden. Hoogglans heeft een chique en rijke uitstraling. Met strijklak zie je de kwaststrepen lopen, dat is ook heel gedurfd.

Of kiest u voor het meer ingetogen zijdeglans tot aan matgelakt? Deze twee laatste afwerkingsmogelijkheden hebben als voordeel dat vingervlekken niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Rode keuken in landelijke stijl

Rode keukens met contrasterende aanrechtbladen

Met welk aanrechtblad komt uw rode keuken tot zijn volle glorie? Graag laten we u kennismaken met onze selectie zwart graniet of zwart composiet aanrechtbladen. Aanrechtbladen die schitterend contrasteren met uw rode keuken en het tot een fraai geheel maken.

Een rode keuken wordt ook vaak gecombineerd met vintage materialen of een betonnen aanrechtblad. Dit is robuust en kun je ook op verschillende manieren laten afwerken. Kom gerust langs voor een ongedwongen kop koffie om de mogelijkheden te bekijken.

Maak vrijblijvende afspraak
Rode keuken
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan
Rode keuken