Menu

Houten keuken, overweldigend in natuurlijke sfeer

Keukens van hout vormen onmiskenbaar een trend. Keukens van doorleefd hout, keukens van steiger hout, er is grote diversiteit in houten keukens. In zowel kleur, het type van hout als in afwerking en voor allerlei stijlen interieurs. Houten keukens voldoen uitstekend aan de vraag naar keukens met een warme sfeer, een natuurlijke uitstraling, gezelligheid en comfort. DB KeukenGroep biedt een groot aanbod houten keukens aan onder de naam Old Wood keukens. Bekijk ons grote aanbod van houten keukens online of in onze showroom.

Bekijk onze collectie keukens
Houten hoekkeuken met fornuis.

Keukens van hout met wit

Wanneer je houdt van wit en pasteltinten, dan is de keus voor een witte keukeninrichting misschien snel gemaakt. Maar hoe geeft u uw witte keukenruimte een warme uitstraling? Denkt u dan eens aan een witte keuken met hout, bijvoorbeeld witte houten kasten. Zo creëert u een warme keukensfeer, en houdt u toch vast aan uw eigen stijl. Bekijk in onze showroom eens de type N30 met hout in kleur wit. Luxere uitvoeringen zijn de N18 met hout kleur wit, R33 met hout kleur wit of de R24 met hout kleur wit. DB KeukenGroep adviseert u graag over uw droomkeuken van hout.

Bij ons kiest u voor:

  • Montage in héél Nederland door eigen vakmensen
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Hoogste tevredenheid: 1926 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Transparante nettoprijzen en gespecificeerde offertes
  • De kracht van een familiebedrijf, al meer dan 25 jaar
  • Alle processen in eigen beheer
Button afspraak is afspraak
"Massief eiken vinden we mooi, en het is duurzaam. Bovendien kun je massief hout schilderen als je dat zou willen, zodat je ook niet voor jaren aan een kleur vast zit."

Bij Avanti Keukens in Kesteren (onderdeel van DB KeukenGroep) kochten David en Thea Timmer een houten keuken met kookeiland.
Lees hun klantervaring en bekijk foto's.

Keuken-Kesteren
Rechte keuken in houtkleur
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="6988" href="/showrooms/arma-keukens-nunspeet" title="Arma Keukens Nunspeet">Arma</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
6555,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Landelijke keuken in mooie hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a href="/showrooms" title="Showrooms" data-id="6986">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a href="/keukens/alle-keukens" title="Alle keukens" data-id="1144">Avanti</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
8770,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Landelijke keuken in mooie hoekopstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Keuken te koop bij al onze <a data-udi="umb://document/e5f039855a224755929e52b1c1da320d" href="/showrooms" title="Showrooms">vestigingen</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
15573,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Zwarte landelijke keuken in hoekopstelling, met Belling fornuis. Van het merk Schmidt.
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7189" href="/showrooms/pelma-keukens-goes" title="Pelma Keukens Goes">Pelma</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
14164,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Blauwe keuken in rechte opstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
18506,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Houten keuken in praktische opstelling
<ul class="list list--plus"> <li>Te koop in al onze <a data-id="6986" href="/showrooms" title="Showrooms">showrooms</a></li> <li>Showmodel te bezichtigen bij <a data-id="7189" href="/showrooms/pelma-keukens-goes" title="Pelma keukens Goes">Pelma</a></li> <li>Montage door héél Nederland</li> <li>10 jaar garantie op montage</li> </ul> <p> </p>
32178,- (In getoonde opstelling) Bekijk keuken
Magazine DB KeukenGroep

Volop inspiratie met gratis magazine

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over een nieuwe keuken van hout. En het bedrijf waar u deze keuken gaat kopen.

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze houten keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen. U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine, zoals ergonomische tips en de laatste trends. Ook bevat het magazine meer informatie over ons familiebedrijf en diverse klantervaringen. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag ons gratis magazine aan!

Houten keukens, spannend met andere materialen

Het mag weer, het combineren van diverse materialen en kleuren in uw keuken. Omdat een houten keukens van zichzelf al een warme uitstraling heeft, maakt dit het combineren makkelijker, èn spannender.

Denkt u bijvoorbeeld eens aan een houten keuken met vintage- en retromaterialen of een stoer betonnen aanrechtblad. Houten keukens in natuurtinten met modern rvs. Of aan een houten keukens met strak hardsteen en een moderne vormgeving.

Deze materialen krijgen een warme uitstraling door hun toepassing in houten keukens. Terwijl u tegelijkertijd een uniek eigen tintje geeft aan uw droomkeuken van hout.

Landelijke keuken
Old Wood keuken
Old Wood keuken

Keukens van hout in verrassend samenspel van stijlen

Het samenspel van verschillende keukenstijlen maakt keukens van hout zo verrassend. In het oog springende materialen, krachtig en warm gecombineerd met een strak en functioneel ontwerp en moderne elementen zoals witte hoogglans. Ze vertolken de trends van nu. Natuurlijke looks en strakke, pure vormen.

Houten keuken, met eiland en fornuis. Bekijk al onze houten keukens online!

Keukens van hout, passend in uw interieur

Denkt u bij het bekijken van keukens van hout ook na over de rest van uw interieur. Wanneer u bijvoorbeeld al een vloer van hout hebt liggen, dan kunnen houten keukens anders uitkomen dan u in gedachten had. Het is raadzaam om uw keukenspecialist hierover om advies te vragen. DB KeukenGroep heeft alle ervaring en expertise in huis om uit de enorme mogelijkheden in keukens van hout uw droomkeuken samen te stellen.

 

Bekijk andere keukenstijlen
Keuken Krabbendijke
Houten keuken