Maak een afspraak

Menu

Maak een afspraak

Stopcontact voor uw keuken

Bij de keuken worden vaak ook nog één of twee stopcontacten gedaan. Een stopcontact voor het koffiezetapparaat en het andere stopcontact kan gebruikt worden voor keukenapparatuur.

De stopcontacten worden meestal in de achterwand geplaatst. De achterwand is vaak mooi gestuct of betegeld. Een stopcontact is vaak niet echt een versiering voor zo’n achterwand. 

Stopcontact in werkblad handig in gebruik

De oplossing voor een mooie achterwand én toch een stopcontact in de keuken: een wegklapbaar stopcontact in het aanrechtblad! Dit stopcontact is zichtbaar als u het wilt gebruiken en verdwijnt in het aanrechtblad als u het stopcontact niet meer nodig heeft. Er zijn diverse uitvoeringen van zo’n stopcontact in het aanrechtblad.

Uitschuifbare en wegklapbare stopcontacten.

Het uitschuifbare stopcontact biedt drie stopcontacten in een compacte kolom en er is ook nog een mogelijkheid met data-aansluiting. Het wegklapbare stopcontact is vierkant en is wat beter te zien in het aanrechtblad.

Het systeem opent zicht door druk op het deksel. Ook hier zijn meestal drie stopcontacten en een data-aansluiting aanwezig. 

Stopcontact in werkblad netjes afgewerkt

Er zijn diverse mogelijkheden om een stopcontact in het aanrechtblad weg te werken. Een stopcontact in het aanrechtblad geeft de keuken nét even een ander tintje. De achterwand blijft mooi en strak. En het staat wel stoer zo’n stopcontact in het aanrechtblad.

Stopcontact in werkblad praktisch dichtbij
Stopcontact in werkblad rechtop staand
Rosalie
Dit artikel is geschreven door
Rosalie
Terug naar overzicht