• 9,7 uit 2164 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Keukenwinkel Rotterdam nu open!

Ken je Anovi Keukens al uit Berkel en Rodenrijs? Deze inspirerende keukenshowroom is sinds kort open. Net na de piek van de coronacrisis gaan we fris van start met de nieuwste keukentrends en ons streven naar de allerhoogste klantwaardering.

En dat is, gezien onze wortels, geen vreemde doelstelling, want Anovi Keukens hoort bij een dynamisch familiebedrijf dat in de vorige eeuw z’n ontstaan vond. Anovi Keukens zet de ambitie van het moederbedrijf voort.

Vanuit onze keukenwinkel Rotterdam verzorgen we keukens met een 9+. Overdreven? Absoluut niet. Op onafhankelijke reviewsites waarderen onze klanten ons met gemiddeld een 9,7.

Dat maakt Anovi Keukens absoluut de beste keukenzaak van Rotterdam.

Lees ervaringen van klanten

MET VIDEO

Onze nieuwe keuken werkt veel plezieriger

Peter en Joyce Hollestelle uit Kats

Lees klantervaring

Dit is echt een keuken voor het oog

Corintha Maas uit Sint Willebrord

Lees klantervaring

Keuken afgestemd op persoonlijke interieurstijl

Ria Milhous-Willemse uit Goes

Lees klantervaring

7 redenen om Anovi te bezoeken

Anovi Keukens is de beste keukenzaak Rotterdam gezien onze hoge klanttevredenheid (9,7 uit ruim 2100 reviews).

Op zoek naar een nieuwe keuken google je misschien op keuken Rotterdam of keukenwinkel Rotterdam. Wie moet je dan toch kiezen als je al die prachtige advertenties voorbij ziet komen. Keus te over!

Om deze 7 redenen ga je naar de showroom van Anovi Keukens:

Moderne zwarte keuken met eiland

1. Anovi Keukens biedt je keukens die passen bij de hedendaagse woontrends. Je kunt bij ons werkelijk elke stijl kiezen. Van de stylish donker blauwe keuken met goud tot en met landelijke keukens met hout. Veel keus heb je dus.

Maar je moet ook wel een beetje op weg geholpen worden met een keuken, vinden we. Wordt het een spoeleiland, kookeiland of werkeiland? Een smal kookeiland? Welke afmeting heeft het keukenblok?

Daarom pakken we flink uit in onze showroom met geweldig veel keukeninspiratie en nieuwe kooktechnieken, zoals de hippe opvolger van de flex inductiekookplaat. In onze showroom raak je er een beetje vertrouwd mee.

Uniek zijn we met twee aparte presentaties van kokendwaterkranen en werkbladafzuiging. Als je dit in je keuken wilt, dan is Anovi Keukens de beste keukenzaak om je te oriënteren omdat je hier alle types naast elkaar ziet.

2. Advies heb je nodig bij de aanschaf van je nieuwe keuken, en dat krijg je bij ons volop, in alle rust. Onze medewerkers vinden het leuk om met je mee te denken zodat je straks de beste keuze maakt.

3. En wanneer het dan op kopen aankomt, dan merk je dat we netto, lage keukenprijzen hanteren. Korting bedingen is dus niet nodig, is ook niet mogelijk. Net zo prettig dus voor jou als keukenkoper. En inderdaad, dit is uniek in de keukenbranche. Tel hierbij op dat onze service royaal is, zonder beperkingen.

Daarom waarderen onze klanten ons zo hoog, dat heeft allemaal hier mee te maken.

4. Je vindt een uitgebreide presentatie van werkbladen. Schitterende designs worden in het groot getoond zodat je patronen op ware grootte kunt zien.

Tijdloze keuken met kastenwand
Design keuken recht

5. We gebruiken onze twee NEFF en ATAG demokeukens regelmatig om smakelijke hapjes in te bereiden zodat je de apparatuur real live werkend ziet. Natuurlijk staan andere merken apparatuur zoals Bora, Miele, Bosch, Neff en Siemens bij ons ook uitgestald.

6. Ook belangrijk, je persoonlijke maatvoering. Met ons unieke hoog-laagsysteem bepalen we je persoonlijke werkbladhoogte en werkbladdiepte. Zo zorgen we ervoor dat je jarenlang ergonomisch gaat werken.

7. En als dit alles nog niet genoeg is, dan zijn we ook nog eens uniek vergeleken met overige keukenzaken Rotterdam met een aparte greeploos presentatie.

Want als je een van onze greeploze keukens wilt, dan moet je wel je greeplijsten kiezen. Die kies je op je gemak bij Anovi Keukens.

Welke keukenwinkel is het beste? Anovi Keukens is de beste keukenzaak Rotterdam. Naast alle voordelen bieden we je ook nog eens tien jaar garantie op onze montage. Want omdat we werken met eigen monteurs kunnen we de hoogste kwaliteit en afwerking garanderen. Vind je het ergens beter?

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen
Witte-landelijke-keuken

Keuken kopen Rotterdam met keukeninspiratie uit onze blogs

Om je de beste keuken inspiratie te kunnen bieden houden we een blogserie bij. Zo ontdek jij welke keukenstijl je aanspreekt. Ga je voor de zwart wit keuken, of voel je je prettig bij kleur in je keuken? Lees mee en doe keuken ideeën op.

Volop keukeninspiratie bij Anovi Keukens

Had je wel eens gedacht om met je familie en vrienden te eten in je moderne keuken met eiland? Wist je dat er talloze mogelijkheden zijn voor keukens met kookeiland?

Met bar, met verlengde eettafel, je moet maar net op de opstelling komen die het meest ideaal is in je huis. We hebben veel ervaring met eilandkeukens.

Ontdek je persoonlijk smaak en pak er eens een paar van onze blogs uit om meer te lezen.

Witte schiereiland keuken
Moderne design keuken met eiland en kastenwand

Keuken kopen in Rotterdam?

Keukenwinkels Rotterdam zijn er genoeg, maar in Berkel en Rodenrijs vind je de beste keukenzaak. Met onze schitterende showroom, gedegen advies, transparante offertes met lage prijzen en beste service doe je hier je beste koop.

Anovi Keukens bevindt zich boven de Welkoop op een zichtlocatie aan de Berkelse Poort. Centraal te bereiken. Net wat je nodig hebt.

Welkom!

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen