Keukenwinkel Rotterdam geopend. Beste keukenzaak door hoge klantwaardering

Ken je Anovi Keukens al uit Berkel en Rodenrijs? Deze super inspirerende keukenshowroom is sinds kort open. Net na de piek van de coronacrisis gaan we fris van start met de nieuwste keukentrends en ons streven naar de allerhoogste klantwaardering.

En dat is, gezien onze wortels, geen vreemde doelstelling, want Anovi Keukens hoort bij een dynamisch familiebedrijf dat in de vorige eeuw z’n ontstaan vond. Anovi Keukens zet de ambitie van het moederbedrijf voort.

Vanuit onze keukenwinkel Rotterdam verzorgen we
keukens met een 9+. Overdreven? Absoluut niet. Op onafhankelijke reviewsites waarderen onze klanten ons met gemiddeld een 9,7.

Dat maakt Anovi Keukens absoluut de beste keukenzaak van Rotterdam.

 

Bekijk alle keukens
Moderne design keuken
Scandinavische-keuken-met-eiland
Scandinavische keuken met eiland, lades, oven

Welke keukenzaak Rotterdam is het beste?

Anovi Keukens is de beste keukenzaak Rotterdam gezien onze hoge klanttevredenheid.


Op zoek naar een nieuwe keuken google je misschien op keuken Rotterdam of keukenwinkel Rotterdam. Wie moet je dan toch kiezen als je al die prachtige advertenties voorbij ziet komen. Keus te over!


Om deze redenen ga jij naar de showroom van Anovi Keukens:

 1. Anovi Keukens biedt je keukens die passen bij de hedendaagse woontrends. Je kunt bij ons werkelijk elke stijl Van de stylish donker blauwe keuken met goud tot en met landelijke keukens met hout. Veel keus heb je dus.
Moderne witte hoekkeuken met greeploze fronten en design afzuigkap

Maar je moet ook wel een beetje op weg geholpen worden met een keuken, vinden we. Wordt het een spoeleiland, kookeiland of werkeiland? Een smal kookeiland? Welke afmeting heeft het keukenblok?

Daarom pakken we flink uit in onze showroom met geweldig veel keukeninspiratie en nieuwe kooktechnieken, zoals de hippe opvolger van de flex inductiekookplaat. In onze showroom raak je er een beetje vertrouwd mee.

Uniek zijn we met twee aparte presentaties van kokendwaterkranen en werkbladafzuiging. Als je dit in je keuken wilt, dan is Anovi Keukens de beste keukenzaak om je te oriënteren omdat je hier alle types naast elkaar ziet.

Luxe landelijke keuken met grijze fronten en fornuis.
 1. Advies heb je nodig bij de aanschaf van je nieuwe keuken, en dat krijg je bij ons volop, in alle rust. Onze medewerkers vinden het leuk om met je mee te denken zodat jij straks de beste keuze maakt.
 2. En wanneer het dan op kopen aankomt, dan merk je dat we netto, lage prijzen keukens hanteren in de keukenbranche, dat onze service echter royaal is zonder beperkingen. Daarom waarderen onze klanten ons zo hoog, dat heeft allemaal hier mee te maken.
 3. Je vindt een uitgebreide presentatie van werkbladen. Schitterende designs worden in het groot getoond zodat je patronen op ware grootte kunt zien.
 4. We gebruiken onze twee NEFF en ATAG demokeukens regelmatig om smakelijke hapjes in te bereiden zodat je de apparatuur real live werkend ziet. Natuurlijk staan andere merken apparatuur zoals Bora, Miele, Bosch, Neff en Siemens bij ons ook uitgestald.
Moderne keuken
 1. Ook belangrijk, jouw persoonlijke maatvoering. Met ons unieke hoog-laagsysteem bepalen we jouw persoonlijke werkbladhoogte en werkbladdiepte. Zo zorgen we ervoor dat je jarenlang ergonomisch gaat werken.
 2. En als dit alles nog niet genoeg is, dan zijn we ook nog eens uniek vergeleken met overige keukenzaken Rotterdam met een aparte greeploos presentatie.
  Want als jij een van onze greeploze keukens wilt, dan moet je wel je greeplijsten kiezen. Die kies je op je gemak bij Anovi Keukens.

Welke keukenwinkel is het beste? Anovi Keukens is de beste keukenzaak Rotterdam. Naast alle voordelen bieden we je ook nog eens tien jaar garantie op montage. Vind je het ergens beter?

Design keuken in hoekopstelling

Keuken kopen Rotterdam met keukeninspiratie uit onze blogs

Om jou de beste keuken inspiratie te kunnen bieden houden we een blogserie bij. Zo ontdek jij welke keukenstijl je aanspreekt. Ga je voor de zwart wit keuken, of voel je je prettig bij kleur in je keuken? Lees mee en doe keuken ideeën op.

 

Landelijke keuken in mooie hoekopstelling

Kookeiland Rotterdam – doe inspiratie op bij Anovi Keukens

Had je wel eens gedacht om met je familie en vrienden te eten in je moderne keuken met eiland? Wist je dat er talloze mogelijkheden zijn voor keukens met kookeiland?

Met bar, met verlengde eettafel, je moet maar net op de opstelling komen die het meest ideaal is in jouw huis. Wij hebben veel ervaring met eilandkeukens.

 

Ontdek jouw persoonlijk smaak en pak er eens een paar van onze blogs uit om meer te lezen.

Luxe kookeiland

Keukenwinkels Rotterdam

Keukenwinkels Rotterdam zijn er genoeg, maar in Berkel en Rodenrijs vind je de beste keukenzaak. Met onze schitterende showroom, gedegen advies, lage prijzen en beste service doe jij hier je beste koop.

Anovi Keukens bevindt zich boven de Welkoop op een zichtlocatie aan de Berkelse Poort.  Centraal te bereiken. Net wat je nodig hebt.

Anovi-Keukens-Berkel-en-Rodenrijs-showroom-5

Bij ons kiest u voor:

 • Hoogste tevredenheid: 2183 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
 • Deskundige montage door eigen mensen
 • Moderne showrooms met grote collectie keukens
 • Transparante offertes met nettoprijzen
Design keukenkraan in moderne keuken