Ruil je waterkoker in voor een Quooker Klik hier

Menu

Maak een afspraak

Keukens tot 7000 euro – slim besteden

Lekker aan het inrichten voor niet al te veel geld? Wij zorgen met onze keukens tot 7000 euro dat jouw keuken mooier is dan van wie dan ook.

Als keukenliefhebber hoeven we jou natuurlijk over de woontrends niets te vertellen. Elke voor jou bekende woonsfeer zul je in onze goedkope keukens terugvinden. Bekijk onze goedkope complete keukens ook online.

Ontzorg jezelf met goedkope keukens inclusief montage

Goed nieuws voor jou. Jouw droomkeuken wordt geplaatst door vakmensen die je keuken met alle zorg omringen. Blijkt er later nog iets niet goed te zijn, onze service-afdeling behandelt jouw aanvraag met een glimlach.

Ondanks de netto, lage keukenprijzen, is onze uitstekende montage en uitmuntende service vanzelfsprekend. Lage prijzen keukens kunnen we aanbieden omdat we landelijk grootschalig inkopen en hierdoor volumevoordeel behalen. Dit voordeel berekenen we graag door in onze keukens tot 7000 euro.

Je vindt op onze offertes geen toeslagen. Alles is helder en gespecificeerd. Zo weet je direct al in de keukenshowroom waar je aan toe bent.

Deze moderne hoekkeuken heeft greeploze fronten in hoogglans wit
Overzichtsfoto Landelijke Keuken

Ontdek ons huismerk DBselect

Speciaal voor het kleine budget vind je bij ons een uitgekiende collectie keukens van het merk DBselect met veel keukens tot 7000 euro.

De low budget keukens van ons huismerk DB Select zijn speciaal voor jou en anderen samengesteld wanneer je interesse uitgaat naar een kwaliteitskeuken die past binnen de actuele woontrends. Degelijke keukens, zonder poespas en franje.

Denk aan een moderne open keuken, zonder bovenkastjes. En zonder allerlei extra’s om ‘m betaalbaar te houden, zonder in te boeten op design en kwaliteit.

Voordeel scoren met showroomkeukens

Heeft een showroomkeuken een tijdje in onze keukenshowroom gestaan, dan wisselen we deze graag weer in voor een ander keukenontwerp. Altijd kun je bij ons een leuke showroomkeuken scoren, in prijs verlaagd omdat we van variatie houden.

Zo hebben we altijd nieuwe keuken inspiratie te bieden. Onze showroomkeukens mogen soms weg voor -50% van de keukenprijs. Reden te meer om ze toch eens te bekijken in de keukens outlet!

Kleine witte hoekkeuken overzicht
Moderne rechte keuken

Hou je van landelijk wonen, trekt modern design jou meer of voel jij je op je gemak tussen natuurlijk houten keukens? Keukens in elke stijl vind je tussen onze keukens tot 7000 euro.

Het maakt dus niet uit wat je smaak is. In iedere stijl vind je bij ons keukens tot 7000 euro.

Ook acties verlagen de keukenprijzen aanzienlijk. Heb je gekeken tussen onze keukens tot 7000 euro, maar is het toch nog niet helemaal wat je zoekt?

Houd onze keukenacties in de gaten. Aantrekkelijk geprijsde werkbladen, gratis smetplinten of andere acties zijn mooi meegenomen.

Kies voor keukenrenovatie

Keukenrenovatie kan jouw keuken al een totaal ander aanzicht geven. Wellicht ben je nog niet uitgekeken op je huidige keuken. Bespreek eens wat je kunt doen met keukenrenovatie. Zo krijg je gemakkelijk een keuken voor minder dan 7000 euro.

Nieuwe fronten voor een andere kleur in je keuken, een ander werkblad of een inductiekookplaat geeft je keuken een totaal ander aanzien. Lees ook over de voordelen koken op inductie in plaats van gas. En je bespaart op gas!

Dit is een kleine moderne keuken in hoekopstelling
Steengrijze keuken met hout accenten

Keukens tot 7000 euro in houtlook, graniet en marmer

Natuursteen werkbladen, massief houten keukens, ze maken je keuken extra sfeervol. Wil je per se slagen met een van onze keukens tot 7000 euro, er zijn ook zat reproducties die nauwelijks onderdoen voor de authentieke materialen.

Zo vind je kunststof aanrechtbladen of van Decortop met schitterende decors die haast identiek zijn aan authentieke hout- en steensoorten. Ook onze Old Wood keukens zijn verkrijgbaar in houtlook.

Met houtlook keukens creëer je de warme uitstraling van hout in de keuken, en blijf je mooi binnen je budget. Ga naar Old Wood keukens.

Voordelige apparatuur in keukens tot 7000 euro

Supermooie keuken gezien maar toch boven je budget? Laat je adviseren over je keukenapparatuur. Wellicht zijn er andere merken. Regelmatig lopen er acties met keukenapparatuur zodat je ook voordeliger uit bent. Mogelijkheden zat.

Kom gerust langs in onze inspirerende showrooms, waar je in alle rust kunt oriënteren. Mocht je deskundig advies en een transparante offerte willen, wij helpen je graag!

Welkom in een van onze zeven keukenshowrooms!

Zwarte Scandinavische keuken H34

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,7
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen