• 9,7 uit 2180 klantreviews
 • 10 jaar garantie op onze montage
 • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Duitse keukens voordelig dichtbij – alle 7 voordelen

Iedereen wil de beste deal voor z’n nieuwe keuken. Jij ook natuurlijk. Daarom speur je internet af, op zoek naar keuken inspiratie en de beste keukenprijzen.

Misschien overweeg je goedkope keukens uit Duitsland. Bespaar jezelf de moeite! Bij DB Keukens ontdek je Duitse keukenmerken. Wij hebben ook Duitse keukens rechtstreeks van de fabriek. Met alle voordelen die je uitsluitend bij ons vindt!

Overtuig jezelf van de 7 pluspunten waarom je naar DB Keukens gaat voor een keuken uit Duitsland. Bezoek onze keukenshowrooms of vraag het gratis keukenmagazine aan voor ideeën.

Bekijk onze keukencollectie

De voordelen van onze Duitse keukens

Duitse keukens lijken misschien goedkoop, maar daarmee maak je niet altijd de meest verstandige keus. De voordeligste keuken koop je bij DB Keukens, want je bent pas echt het beste uit als je alle pluspunten bij elkaar optelt:

 • Duitse keuken dichtbij kopen
 • Duitse keukens voor netto, lage prijzen
 • Duitse keukens gemonteerd door eigen monteurs
 • Duitse keukens met 'Doen zoals Beloofd' mentaliteit
 • Duitse keukens met uitstekende en snelle service
 • Duitse keukens en hoge klanttevredenheid
 • Duitse keukens uit een sterk familiebedrijf met keurmerk

Combineer alle voordelen bij DB Keukens en laat je verrassen door onze Duitse keukens.

Bespaar een eind rijden

Landkaart DB KeukenGroep

Voor Duitse keukens hoef je geen uren te rijden, niet in de file te staan, niet te zoeken en geen hele dag te reserveren. Zo voorkom je dat je kostenbesparing van een Duitse keuken (als die er al is) opgaat aan reistijd en brandstofkosten.

Duitse keukens koop je dichtbij bij een van onze zeven landelijke showrooms in Nunspeet, Rijssen, Kesteren, Haarlem, Goes, Sint-Annaland en Utrecht. Kom gezellig langs!

Waarom ver zoeken als je lage prijzen keukens dichtbij ook kunt vinden? Onze prijzen zijn netto en laag. Dat betekent dat we niet meer winst maken dan nodig is om ons familiebedrijf ook voor de langere termijn in stand te houden en onze uitstekende service te kunnen bieden.

Uiteraard zijn onze offertes transparant zonder extra opslagen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Dat voorkomt nare verrassingen achteraf en diverse ritjes naar een onbekende Duitse keukenzaak.

Is een Duitse keuken goedkoper? Onze klanten bevestigen dat een keuken Duitsland niet per se goedkoper is. Door onze grootschalige inkoop - rechtstreeks bij de Duitse fabrikant - kunnen wij onze keukens voor scherpe nettoprijzen aanbieden.

Duitse keuken met eigen monteurs

Team keukenmontage

Een keuken kopen in Duitsland kan aantrekkelijk lijken, maar wie komt jouw design keuken of landelijke keuken monteren? Heeft de monteur binding met het bedrijf? Je wilt natuurlijk wel dat jouw keuken met alle zorg wordt omringd.

Je kunt pas echt van je keuken genieten na een perfecte montage! Daarom werken we met eigen monteurs. Vakmensen die als geen ander gedreven zijn om jou ontzettend blij te maken met je nieuwe keuken. Die niet stoppen voordat je helemaal tevreden zijn.

Niet voor niets leren we onze medewerkers de fijne kneepjes van het vak aan ons eigen opleidingsinstituut: het DB VakCollege. Dit maakt ons uniek in de keukenbranche.

Duitse keukens met ‘Doen zoals Beloofd’

Iedereen zegt het. Wij doen het. Doen zoals Beloofd. En afspraak is afspraak. Je kunt van onze prijzen aan, van onze beloftes, onze offertes, onze kwaliteitskeukens en onze service. We proberen altijd alles op te lossen met als uiteindelijke doel de allerhoogste klanttevredenheid.

Goed he! Dat moet je nog maar afwachten met Duitse keukens net over de grens. Ervaar het zelf en word ook blij van onze Duitse keukens. 

Keuken kopen Duitsland met uitstekende en snelle service

Uw keuken kopen in vertrouwen

Weet jij of Duitse keukenzaken investeren in hun service? Dat een probleem snel op wordt opgelost, in plaats van wachten door de verre afstand? Wij steken forse tijd en aandacht in een excellente service. 

We streven naar de allerhoogste nazorg op onze keukens. Snel en zonder zeuren. Je kunt het vragen aan elke klant, dit hebben we uitstekend geregeld!

Lees maar de tientallen klantervaringen op onze website, of de ruim 2200 reviews op Qasa.nl: service staat bij ons hoog in het vaandel.

Hoge score klantervaringen Duitsland keukens

Je kunt wel een Duitse keuken kopen, maar hoe zit het met klanttevredenheid? Wij streven naar keukens met een 9+! Logisch dat we hoog scoren. Op onafhankelijke reviewsites vind je het bewijs van onze uitstekende Duitse keukens ervaringen.

Of je het ermee eens bent of niet, familiebanden tonen zich de hechtste banden die er zijn. DB Keukens is een familiebedrijf dat al ruim een kwart eeuw bestaat. Opgericht met de gedachte dat een goede montage, uitstekende service en hoogste klanttevredenheid normaal is, ook in de keukenbranche.

Met elkaar hebben we maar één passie, dat is onze klanten te ontzorgen met de mooiste keuken ontwerpen en de beste service. Je merkt het direct. Een prettige, collegiale sfeer en een gezamenlijke passie om het de klant naar wens te maken.

Dat voordeel van onze Duitse keukens vind je nergens anders.

Ontstaan DB Keukens

Massief houten keuken Duitsland

Houten-hoekkeuken

Met een massief houten keuken haal je pure luxe en natuur je huis binnen. Daarbij hoef je voor onze massief houten keukens van een fabrikant uit Duitsland niet teveel te betalen. Onze Old Wood keukens doen niet onder voor Duitse keukenmerken. Kijk en vergelijk wat we je bieden.

Landelijke keukens zijn zo divers als je je maar kunt bedenken. Je kunt variëren met materialen, kleuren, handgrepen, geen landelijke keuken is hetzelfde. Net zoals de landelijke keukens uit Duitsland is onze collectie ook enorm.

Alleen al online vind je +60 modellen zoals de boerderijkeukenlandelijk moderne keuken, de landelijke keuken op maat en de grijze landelijke keuken.

Denk ook aan de talloze persoonlijke landelijke keukens die bij onze klanten geplaatst mogen worden. Hiervan is niet een hetzelfde! Bekijk alle landelijke keukens online en kom voor nog meer inspiratie naar onze showrooms.

Blauwe keuken met inductiefornuis

Keuken Duitsland goedkoper bij DB Keukens

Ook al koop je in Duitsland de goedkoopste keukens, daarmee ben je nog niet altijd het beste af. Staar je er niet blind op dat een keuken Duitsland goedkoper zou zijn.

Bij ons ben je op alle fronten het voordeligst uit: wij leveren Duitse keukens met de uitstekende service van een familiebedrijf dichtbij. Een familiebedrijf die er op gericht is om iedere dag te gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Zoals de klantscore van 9,7 uit ruim 2200 reviews op Qasa.nl bevestigen.

Lees ervaringen van klanten

Prettige manier van keuken kopen

Pim van der Breggen uit Berkel en Rodenrijs

Lees klantervaring

Groene keuken, warm met hout

Annette en Henk Felten uit Bergschenhoek

Lees klantervaring

Bij Avanti Keukens is echt alles mogelijk

Maarten en Roselie de Bruijn uit Veenendaal

Lees klantervaring

Bij ons kiest u voor:

 • Klanttevredenheid: 9,7
 • Transparante offertes
 • Eigen montage
 • Nettoprijzen