• 9,7 uit 2180 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Maak een afspraak

Kom naar het DB Wildfestijn op 9 december!

Heb je zin in een dag vol culinaire verrassingen? Noteer dan zaterdag 9 december in je agenda voor het meest sfeervolle wildfestijn van het jaar! Het programma start om 10:30 en duurt tot 15:00. Je bent van harte welkom om samen met ons de unieke smaken van wild te ontdekken!

Let op: Vanwege familieomstandigheden heeft Ardi Keukens in Sint-Annaland een aangepast programma van 10:00-13:00.

Programma (kook)demonstraties:

Stomen en grillen van wild in de keuken
Tussen 11:00 en 12:00 uur onthullen koks de geheimen van het bereiden van wild met stoom en grilltechnieken. Laat je inspireren door nieuwe kookmethodes die jouw wildgerechten naar een hoger niveau tillen.

Outdoor barbecue door bekende top-chefs
Om 12:30 uur kun je genieten van de unieke combinatie van wild en de authentieke, rokerige smaken van een outdoor barbecue. Bereid door bekende top-chefs, is dit een ervaring die elke liefhebber van wildgerechten moet meemaken.

Proeverij van wijn en bier met heerlijke wildgerechten
Van 14:00 tot 15:00 uur sluiten we af met een exclusieve wijn- en bierproeverij. Ontdek welke dranken het beste samengaan met de robuuste smaken van wild.

Let op: Vanwege familieomstandigheden heeft Ardi Keukens in Sint-Annaland een aangepast programma van 10:00-13:00.

Je bent van harte welkom!

Of je nu een echte wildliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de veelzijdigheid van wild in de keuken, bij DB's Wildfestijn is er voor ieder wat wils. Geniet van een dag vol gezelligheid, inspiratie en natuurlijk heerlijk eten. De volledige dag is gratis, dus kom kosteloos genieten van een gezellige dag.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 9 december. Bereid je voor op een dag vol heerlijke smaken en gezelligheid. Tot dan!