Ons enthousiaste montageteam zoekt versterking! Wij zoeken een:

TEGELZETTER

Jouw werkzaamheden
Als tegelzetter ga je zelfstandig naar onze klanten om de vloeren en/of wanden van hun keuken, woonkamer of hal te betegelen. Je controleert de voorbereidende werkzaamheden en bent in staat om indien nodig de vloer te egaliseren of te verstevigen. Alle tegelwerkzaamheden voer jij uit, tot de laatste plint en afwerking toe.

De tegels die je legt zijn veelal uit het hogere segment, zodat je bij iedere klant weer maatwerk levert. Uiteraard werk je met uiterste zorg en precisie, met als doel een tevreden klantTer plekke draag je bij aan praktische oplossingen in verschillende situaties en kun je klanten voorzien van een gedegen advies. Ook voer je service-werkzaamheden uit.

Welke klus je ook hebt en waar je ook aan het werk bent, je zet je altijd maximaal in om onze klanten tevreden te stellen.

De tegelzetter die wij voor ogen hebben
Omdat wij alles in eigen beheer hebben, ben jij een allrounder. Je werkt secuur en laat geen rommel bij de klant achter. Zijn de werkzaamheden aan het eind van de werkdag bijna helemaal afgerond? Dan ben je bereid om langer door te werken om hem helemaal af te maken. Het kan dus voorkomen dat je later richting huis vertrekt in jouw bus van de zaak. Je werkt meestal in bewoonde woningen en bent veel bij klanten thuis. Daarom ben je dus klantgericht en komt met oplossingen bij problemen.

Als tegelzetter bij Avanti Keukens heb jij:

  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Technisch inzicht.
  • Een rijbewijs B.


Jouw werkplek bij Avanti Keukens
Wij verkopen keukens en zijn onderdeel van DB KeukenGroep, een familiebedrijf met 7 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Elke vestiging heeft zijn eigen montageteam. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben en het gezellig vinden om op vrijdagmiddag bij te praten, met daarbij een hapje en drankje.
Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder.


Afspraak is afspraak
Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij ons aan de slag gaat als tegelzetter, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Een goede pensioenregeling.
  • Een bus van de zaak vol met gereedschap.
  • Bedrijfskleding.
  • Uitbetaling van overuren (150%) en een deel van je reistijd.
  • Vrije zaterdagen.
  • Opleidingen en cursussen via ons eigen DB Vakcollege.

 
Word tegelzetter bij Avanti Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf verder ontwikkelen als tegelzetter? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via g.bleijenberg@avantipark.nl.

Heb je vragen? Gerhard Bleijenberg beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via g.bleijenberg@avantipark.nl of bellen via 06-51134762.

 

Wil je deze vacature bewaren of delen?