Ons enthousiaste team zoekt een extra collega! Wij zoeken een:

Receptioniste / Gastvrouw (parttime)

Als receptioniste / gastvrouw ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als in de showroom. Je bent ervan doordrongen, dat een eerste indruk maar één keer gemaakt kan worden. Je realiseert je, dat jouw uitstraling bepalend is voor een verwelkomend gevoel bij onze bezoekers. Graag ontvang jij met jouw gastvrije houding onze klanten in de showroom en sta je hen vriendelijk en correct te woord aan de telefoon.


Je bent:

  • De ‘glimlach’ van ons bedrijf
  • Representatief, flexibel en correct
  • Een teamspeler die ook prima zelfstandig aan de slag kan binnen een actieve en dynamische organisatie


Je bent representatief en klantvriendelijk als eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Binnenkomende telefoon beantwoord je vriendelijk en handel je accuraat af. Je verwerkt de binnenkomende en uitgaande post en mail. Tevens beheer je de klantafspraken met de verkoopadviseurs en voorzie je in een sluitende agenda. Daarnaast ben je precies in je werk, flexibel en kun je goed omgaan met stress. Vanzelfsprekend ben je op de koopavonden en zaterdagen de gastvrouw voor onze klanten.
Dit is een parttime functie (24-28 uur per week). Bij voorkeur wordt deze functie samen ingevuld met die van Managementassistente (bekijk deze vacature).

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl scoren wij een 9,7! Een vriendelijk en warm ontvangst in een mooie showroom wordt vaak genoemd. Als receptioniste / gastvrouw streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

Jouw werkplek bij Ardi Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 7 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de service na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Alle collega’s hebben veel voor elkaar over, hebben samen vaak plezier en zijn altijd bereid om een collega te helpen.

Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder.

Afspraak is afspraak
Onze arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij Ardi Keukens aan de slag gaat als receptioniste / gastvrouw, kun je rekenen op:

  • Een mooi salaris, passend bij jouw ervaring.
  • Een goede pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
  • Opleidingen en cursussen.
     

Word gastvrouw bij Ardi Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als receptioniste / gastvrouw? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv via onderstaand formulier of via personeelszaken@dbkeukengroep.nl.

Heb je vragen? Izaak Wisse beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via i.wisse@ardikeukens.nl of bellen via 0113-219770.

 

Wil je deze vacature bewaren of delen?