Ervaring of geen ervaring. Adee Keukens in Rijssen stoomt je klaar voor de combinatie van verkoper en orderverwerker.

Elke dag maak jij klanten enthousiast door hen deskundig te adviseren over hun droomkeuken.

 

Hoe jij als keukenverkoper en orderverwerker zorgt voor tevreden klanten 
Na een dag werken sluit je met een glimlach je laptop af. Nog een kort praatje met enkele collega’s, een stoel rechtzetten en dan loop je naar je auto. Tevreden stap je in: vandaag weer diverse klanten geholpen met het samenstellen en het bestellen van hun droomkeuken. Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenverkoper en orderverwerker bij Adee afwisselend. Je wilt klanten optimaal adviseren en de herkenning zien in hun ogen bij het maken van de 3D-tekening. Goed luisteren, voldoende doorvragen, eerlijk adviseren en deskundig de keuken ontwerpen. Na de verkoop werk je met zorg de order uit en bestel je de betreffende onderdelen bij leveranciers. Precisie en stiptheid is belangrijk want je wilt een mooi product afleveren en daarom stop je niet voordat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet.

Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij in jouw gecombineerde functie van keukenverkoper en orderverwerker bij Adee Keukens:

 • Showroombezoekers ontvangen, rondleiden en kennis laten maken met ons bedrijf.
 • Klanten adviseren over hun gewenste keuken. Hierbij ga je:
  • klantwensen inventariseren
  • eerlijk adviseren, zonder 'gladde' verkooppraatjes
  • een schets en 3D-ontwerp maken
  • materialen en apparatuur uitkiezen
  • een transparante offerte opstellen
  • na akkoord van de klant de order uitwerken en klaarzetten om besteld te worden
 • Vragen of opmerkingen van de klant beantwoorden.
 • De order uitwerken en de betreffende onderdelen bestellen bij leveranciers
 • Persoonlijk contact behouden met klant voor en na de montage.

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl scoren wij een 9,6! Het deskundig en klantgericht adviseren, gecombineerd met heldere offertes en nettoprijzen wordt vaak genoemd. Ook waarderen onze klanten de betrouwbaarheid en correctheid van de bestellingen. Als keukenverkoper en orderverwerker streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

 

Jouw werkplek bij Adee Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 6 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’. Er heerst nog altijd een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Onze medewerkers krijgen een gedegen interne opleiding. Hier leer je alles over het product, de software die we gebruiken en vertellen we je meer over klantcontact. Elke vestiging heeft zijn eigen keukenverkopers, orderverwerkers en monteurs. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben, samen vaak plezier hebben en altijd open staan om een collega te helpen.

 

De keukenverkoper en orderverwerker die wij voor ogen hebben
Jouw functie bestaat uit zowel keukenverkoop als orderverwerking. Als keukenverkoper heb je een klik met mensen en is het jouw uitdaging om ze te enthousiasmeren voor een nieuwe keuken. Je legt gemakkelijk contact en je weet klanten aan je te binden. Al je commerciële kennis en ervaring zet je in om klanten te adviseren bij het uitzoeken van een droomkeuken. De wensen van klanten vertaal je met behulp van grafische programma’s in mooie ontwerpen en op een creatieve manier zoek je naar passende oplossingen. Als orderverwerker zorg je dat de order op een accurate wijze wordt verwerkt en de diverse onderdelen worden besteld bij de leveranciers. Je blijft het aanspreekpunt voor onze klanten, ook na de verkoop. Welke keuken je ook verkoopt en bestelt, je zet je altijd maximaal in voor onze klanten. Een speciale opleiding of relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar is niet het allerbelangrijkste voor ons. Heb je geen ervaring, dan leiden wij je op. Wel breng je mee als keukenverkoper en orderverwerker bij Adee Keukens:

 • Minimaal mbo-denk- en -werkniveau.
 • Een uiterst doel- en resultaatgerichte houding.
 • Een klantgerichte en flexibele insteek.
 • Nauwkeurige en accurate werkhouding
 • Commerciële talenten.
 • Affiniteit met vakmanschap; technisch inzicht is een pré.

 

Afspraak is afspraak
Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij ons aan de slag gaat als keukenverkoper en orderverwerker, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een goede pensioenregeling.
 • Vrij op alle zondagen en feestdagen.
 • Professionele bedrijfskleding.
 • Opleidingen en cursussen.

 

Word keukenverkoper en orderverwerker bij Adee Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als keukenverkoper en orderverwerker? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv op voor 19 mei 2018 via onderstaand formulier of via e.debruin@adeekeukens.nl.

Heb je vragen? Erjan de Bruin beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via e.debruin@adeekeukens.nl of bellen via 0548-540922.