Ervaring of geen ervaring. Keur Keukens in Haarlem stoomt je klaar.

Elke dag maak jij klanten enthousiast door hen deskundig te adviseren over hun droomkeuken.

 

Hoe jij als keukenverkoper zorgt voor tevreden klanten 
Na een dag werken sluit je met een glimlach je laptop af. Nog een kort praatje met enkele collega’s, een stoel rechtzetten en dan loop je naar je auto. Tevreden stap je in: vandaag weer diverse klanten geholpen met het samenstellen van hun droomkeuken.

Niet één keuken, klant of dag is hetzelfde. Dat maakt jouw werk als keukenverkoper bij Keur Keukens afwisselend. Daarnaast werk je in één van de mooiste en grootste keukenshowrooms in de Randstad, dus heb je een uitdagende werkomgeving.

Je wilt klanten optimaal adviseren en de herkenning in hun ogen zien bij het maken van de 3D-tekening. Goed luisteren, voldoende doorvragen, eerlijk adviseren en deskundig de keuken ontwerpen. Want je wilt een mooi product afleveren, dus je stopt niet voordat alle puntjes op de i gezet zijn. 100% klanttevredenheid. Voor minder doe je het niet.

Om die 100% klanttevredenheid te halen ga jij als keukenverkoper bij Keur Keukens:

 • Showroombezoekers ontvangen, rondleiden en kennis laten maken met ons bedrijf.
 • Klanten adviseren over hun gewenste keuken. Hierbij ga je:
  • klantwensen inventariseren
  • eerlijk adviseren, zonder 'gladde' verkooppraatjes
  • een schets en 3D-ontwerp maken
  • materialen en apparatuur uitkiezen
  • een transparante offerte opstellen, zonder onderhandeling i.v.m. vaste prijzen
  • na akkoord van de klant de order uitwerken en klaarzetten om besteld te worden
 • Vragen of opmerkingen van de klant beantwoorden.
 • Persoonlijk contact behouden met klant voor en na de montage.

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Op de onafhankelijk reviewsite Qasa.nl scoren wij een 9,7! Het deskundig en klantgericht adviseren, gecombineerd met heldere offertes en nettoprijzen wordt vaak genoemd. Als keukenverkoper streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

 

Jouw werkplek bij Keur Keukens
Wij zijn onderdeel van DB KeukenGroep. Begonnen in 1991 met de verkoop van keukens vanuit de auto bij de klanten thuis, is DB KeukenGroep inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 7 vestigingen door heel Nederland en ruim 200 betrokken medewerkers. We regelen alles: van verkoop tot de aftersales na de montage. Dit doen we vanuit onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’.

Er heerst een warm familiegevoel bij DB KeukenGroep. We willen niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. We denken graag met je mee. Onze keukenverkopers krijgen een gedegen interne opleiding. Hier leer je alles over het product, de software die we gebruiken en vertellen we je meer over klantcontact. Elke vestiging heeft zijn eigen keukenverkopers. Wel staat vast dat alle collega’s veel voor elkaar over hebben, samen vaak plezier hebben en altijd open staan om een collega te helpen.

Meer over werken bij DB KeukenGroep lees je in onze online folder.

 

De keukenverkoper die wij voor ogen hebben
Als keukenverkoper heb je een klik met mensen en is het jouw uitdaging om ze te enthousiasmeren voor een nieuwe keuken. Je legt gemakkelijk contact en je weet klanten aan je te binden. Al je commerciële kennis en ervaring zet je in om klanten te adviseren bij het uitzoeken van een droomkeuken. Onze moderne en hoogstaande showroom ondersteunt jou daarbij. 

De wensen van klanten vertaal je met behulp van grafische programma’s in mooie ontwerpen en op een creatieve manier zoek je naar passende oplossingen. Op een accurate wijze zorg je voor de verwerking van orders en blijf je het aanspreekpunt voor onze klanten, ook na de verkoop. Welke keuken je ook verkoopt, je zet je altijd maximaal in voor onze klanten.

Een speciale opleiding of relevante werkervaring is mooi meegenomen, maar is niet het allerbelangrijkste voor ons. Heb je geen ervaring, dan leiden wij je op. Wel breng je mee als keukenverkoper bij Keur Keukens:

 • Minimaal mbo-denk- en -werkniveau.
 • Een uiterst doel- en resultaatgerichte houding.
 • Een klantgerichte en flexibele insteek.
 • Commerciële talenten.
 • Affiniteit met vakmanschap; technisch inzicht is een pré.

 

Afspraak is afspraak
Onze primaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed geregeld. Afspraak is afspraak. Als je bij ons aan de slag gaat als keukenverkoper, kun je bovendien rekenen op de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een goede pensioenregeling.
 • Vrij op alle zondagen en feestdagen.
 • Professionele bedrijfskleding.
 • Opleidingen en cursussen.

 

Word keukenverkoper bij Keur Keukens
Ga jij voor 100% klanttevredenheid en wil je jezelf (verder) ontwikkelen als keukenverkoper? Dan horen wij graag van jou! Stuur ons jouw motivatie en cv op via onderstaand formulier of via h.mulder@keurkeukens.nl.

Heb je vragen? Henri Mulder beantwoordt ze graag. Je kunt hem mailen via h.mulder@keurkeukens.nl of bellen via 06-22045534.

 

Wil je deze vacature bewaren of delen?