• 9,6 uit 2143 klantreviews
  • 10 jaar garantie op onze montage
  • Transparante offertes met nettoprijzen

Menu

Afspraak maken

Klaar voor een nieuwe keuken? Bij Artic vindt u zeker wat u zoekt.

Als u via qasa.nl op deze pagina komt kijken, bent u zich aan het oriënteren voor een nieuwe keuken. Dat treft, want bij Artic vinden we niks leuker dan u helpen precies die keuken te vinden die bij u en uw woning past. Daarbij hanteren wij een paar belangrijke uitgangspunten: gastvrijheid, professionaliteit en ontspanning. Zoals u op qasa.nl hebt kunnen zien, zorgt dat voor een hoge waardering van onze klanten.

Pand Artic Keukens Utrecht

Kom langs of plan een afspraak

Verkoopgesprek - deskundig advies en direct de laagste nettoprijs

Wij zijn gevestigd op nog geen 20 minuten fietsen van hartje Utrecht en u kunt bij ons (ook met de auto!) gratis voor de deur parkeren. Vervolgens kunt u rekenen op een warme ontvangst en alle ruimte om u te oriënteren (met of zonder adviseur) in onze overzichtelijke showroom. Bovendien krijgt u professioneel advies van echte keukenspecialisten. Als u langs wilt komen, kunt u gewoon binnenlopen. Maakt u vooraf een afspraak, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op uw komst en u nóg beter adviseren.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen

Een supermoderne showroom met stijlvolle keukens

Veel klanten raken al direct enthousiast zodra ze bij ons binnenstappen. Zoveel keuze, zoveel ruimte. Omdat wij onze showroom steeds actualiseren, ziet u bij ons de nieuwste keukentrends. Met slimme technische innovaties zoals de ‘smart kitchen’, waarin u met uw telefoon of tablet allerlei apparaten en de verlichting kunt aansturen. En de speciale ergonomie-opstelling waar u onder meer kunt testen welke werkbladhoogte en -diepte voor u het best geschikt zijn. Er is zelfs een werkbladen-testcenter, met informatie over de kras-, hitte- en vlekbestendigheid van verschillende soorten werkoppervlak.

Showroom Artic Keukens Utrecht

Pak vooral uw rust

Vacature-verkoopadviseur-keukens

Bij Artic Keukens vinden we het belangrijk dat u op uw gemak en zonder enige tijdsdruk kunt rondkijken. Wilt u na de eerste ontvangst en een kopje koffie liever met rust gelaten worden? Dan kunt u op eigen houtje vrijelijk rondlopen in onze showroom, alles bekijken, bladen bekloppen, apparaten inspecteren en deuren en laden testen. Hebt u tussendoor vragen of professionele begeleiding nodig? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar.

Duurzame keukens? Ook daarin denken we mee

Tot voor kort dacht iedereen bij ‘duurzaam’ vooral aan ‘robuust’. Maar nu vinden we ook de impact van een nieuwe keuken op het klimaat een belangrijk criterium. Wij voelen sterk onze verantwoordelijkheid voor een duurzaam leefbare planeet. Daarom vertellen we u graag welke duurzame keuzes u kunt maken qua materiaal, werkbladen en apparatuur. Ook hierbij kunnen de connectiviteit van de apparaten en besturing op afstand een rol spelen.

Duurzame rechte keuken

Eerlijke, vaste prijzen

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Tot slot vindt u het vast fijn om te weten dat onze offertes concreet en open zijn, zonder ingewikkelde constructies, onderhandelingen en snel-beslis-acties. Wij zijn bewust niet op Kanaaleiland gevestigd, waar op de meubelboulevard een wat hijgerige sfeer heerst. Overal kortingsacties, ‘afgeprijsde’ showroommodellen en ‘beslis nu voor de beste prijs’. Bij Artic Keukens ziet u in de showroom gewoon de officiële nettoprijzen die passen bij de kwaliteit van onze keukenmerken. En toch verrassend voordelig, omdat wij als onderdeel van de DB KeukenGroep scherp kunnen inkopen en zélf installeren met eigen technische teams. U krijgt dus zeker wáár voor uw geld.

Hoe waardeert ú straks onze benadering?

U koopt een nieuwe keuken bij een échte specialist. Daarbij hoort een respectvolle behandeling, met een objectief advies, vakkundige montage en uitstekende nazorg. Niet voor niets behaalt Artic Keukens een tevredenheidsscore van een dikke 9 op Qasa.nl, vooral gebaseerd op de professionele en gastvrije manier waarop wij ons vak uitvoeren en onze klanten benaderen.

Team Artic Keukens Utrecht

Wilt u kennis maken met de uitgebreide en inspirerende collectie van Artic Keukens? Kom gezellig bij ons langs! Het beste kunt u eerst een afspraak maken. Dat kan hier.

Bij ons kiest u voor:

  • Klanttevredenheid: 9,6
  • Transparante offertes
  • Eigen montage
  • Nettoprijzen