Welkom bij Arma Keukens en Sanitair

De hoogste klanttevredenheid, daar gaan wij als familiebedrijf voor. Om dit te bereiken verkopen we enkel kwalitatief uitstekende keukens. Wij adviseren u in onze showroom deskundig en geven u een transparante offerte, met nettoprijzen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. 
De montage en eventuele service wordt gedaan door onze eigen monteurs. Vakmensen, die een keuken perfect willen afleveren. Voor, tijdens en na de montage communiceren wij helder en kunt u altijd bij ons terecht met vragen. En op onze montage krijgt u gewoon 10 jaar garantie.
 
Ervaar onze kwaliteit en uiterste klantgerichtheid zelf. U bent van harte welkom.

Vind contactgegevens en openingstijden

Arma Keukens en Sanitair is dé keuken- en badkamerspecialist van Midden-Nederland! Bezoek vrijblijvend onze moderne showroom. Maak een afspraak of kom gerust langs in Nunspeet.
Bekijk onze contactgegevens, openingstijden en plan uw route.

Arma Keukens - pand

Onze historie en unieke werkwijze

Als solide familiebedrijf streven wij altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Daarom doen wij alles zelf, van het ontvangst in de showroom tot de service na montage. Uniek, maar noodzakelijk om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. 
Lees meer over onze historie en bekijk onze zeven pluspunten.

Ontstaan DB Keukens

Bekijk tientallen keukens online

Op zoek naar keukeninspiratie? U vindt op onze website ruim 200 keukenopstellingen, inclusief maten en prijzen. En natuurlijk kunt u op onze website alles lezen over keukens. Opstellingen, kleuren, stijlen, merken.. alles.
Bekijk de ruim 200 keukenopstellingen online of lees meer over keukens elders op onze website.

Grijze landelijk keuken met eiland. Compleet met kastenwand en fornuis.
"Nu onze keuken er staat, is het plaatje schitterend geworden. Het is uitstekend gelukt om een keuken te realiseren die past in ons interieur."

Pieter en Gemma kochten hun moderne keuken bij Arma. 
Lees hun ervaring en bekijk foto's.

Moderne keuken Urk

Nog ruim 400 reviews lezen?

Wij hechten veel waarde aan klantbeoordelingen. Klanten kunnen immers het beste vertellen hoe onze werkwijze en producten ervaren worden. Verhalen uit de praktijk zijn betrouwbaarder dan mooie praatjes..
Meer dan 400 klanten geven ons op de onafhankelijke reviewsite Qasa.nl gemiddeld een 9,7! Wij zijn trots op dit resultaat en streven bij iedere klant opnieuw naar 'n 9+.
Lees op Qasa.nl de ruim 400 klantbeoordelingen.

Ipad met afbeelding Qasa.nl

Vrijblijvend kennismaken?

Graag informeren wij u meer over ons product: kwalitatieve keukens voor scherpe nettoprijzen. Ook vertellen we met passie over ons bedrijf en hoe u bij ons in vertrouwen uw droomkeuken koopt.
Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze showroom te bezoeken. Maak hiervoor een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Wilt u eerst nog meer keukeninspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis magazine aan!

Bezoek onze showroom of vraag ons magazine aan

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd