Maak vrijblijvend kennis en kom oriënteren

Wilt u geen uitgebreid advies, maar enkel kennismaken met ons bedrijf en rondkijken één van in onze inspirerende showrooms? Plan dan een vrijblijvend oriënterend bezoek . 

Tijdens dit oriënterend bezoek kunt u zich in alle rust oriënteren op ons uitgebreide aanbod keukens in alle stijlen en prijsklassen. Een gastheer of gastvrouw staat u te woord bij vragen. Een oriënterend bezoek duurt 30 tot 60 minuten en verplicht u tot niets.

Lees hieronder wat een oriënterend bezoek exact inhoudt. Mocht u graag een oriënterend bezoek inplannen, dan kunt u een formulier invullen op onze website, waarna een medewerker contact met u opneemt om het bezoek in te plannen.

Plan een oriënterend bezoek
Arma-Keukens-en-Sanitair-showroomoverzicht-3
Showroom Artic Keukens Utrecht

Hoe ziet een oriënterend bezoek eruit?

Nadat u het formulier op onze website heeft ingevuld neemt één van onze medewerkers contact met u op om het bezoek in te plannen.

Wij ontvangen u hartelijk in onze showroom en maken onder het genot van een hapje en drankje kennis met elkaar. Daarbij kunt u zich in alle rust rondkijken in onze showroom, zodat u een indruk krijgt van ons aanbod keukens en de mogelijkheden die er zijn.

Mocht u vragen hebben over ons keukenaanbod, ons familiebedrijf of over onze unieke werkwijze dan beantwoordt een gastheer of gastvrouw die vragen graag.

Indien u naar aanleiding van dit oriënterend bezoek meer informatie wilt over de mogelijkheden van uw nieuwe keuken of een keuken wilt ontwerpen, dan kijken we of een verkoopadviseur beschikbaar is. Mocht dit niet zo zijn, dan plannen we een adviesgesprek op een beschikbaar moment.

Keuken verkoop - nettoprijzen en transparante offertes

Onze voorzorgsmaatregelen

Wij nemen de gezondheid van u en van onze medewerkers hoogst serieus. Om u zo de mogelijkheid te bieden om vrijblijvend te oriënteren in onze showroom en daarbij de kans op besmetting met COVID-19 zo klein mogelijk te maken nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • U bent van harte welkom, maar wij geven u geen hand.
  • Onze showroom wordt vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd.
  • Bij binnenkomst en vertrek kunt u uw handen desinfecteren.
  • U heeft de beschikking over plastic handschoenen, zodat u materialen in onze showroom kunt aanraken.
  • Wij houden altijd 1,5 meter afstand. Ook aan tafel.
Corona maatregelen keukenshowroom
  • Wij vragen u bij een bezoek met maximaal 2 personen te komen.
  • Indien door u gewenst (en voor zover mogelijk) kunnen vervolgafspraken via digitale middelen plaatsvinden (bijv. videobellen).

Mocht u nog vragen hebben over onze voorzorgsmaatregelen in verband met COVID-19, neem dan gerust contact op met ons.

Via onderstaande button kunt u het formulier voor een oriënterend bezoek invullen.

Plan een oriënterend bezoek
Corona maatregelen koffie schenken
Corona maatregelen verkoopgesprek keukens
Corona maatregelen material center