Unieke kookworkshops

De laatste jaren is de aandacht voor gezond koken toegenomen. Dankzij de nieuwste apparaten kunt u steeds eenvoudiger en sneller een gezonde maaltijd op tafel zetten.

Onze vestigingen besteden veel aandacht aan de mogelijkheden die keukenapparatuur biedt om gezond te koken. Door middel van demonstraties door onze koks krijgt u een beeld van de mogelijkheden die moderne keukenapparatuur biedt.

Tijdens kookworkshops kunt u de werking van apparatuur zelf ervaren! Professionele koks geven u tips en tricks over apparaten en leren u verschillende heerlijke maaltijden te bereiden.

Ontdek de kookworkshops van Ardi Keukens in Sint-Annaland.

Ontdek de kookworkshops van Pelma Keukens in Goes.

Pelma Keukens - Neff Proef Lokaal
"We hebben een superleuke avond gehad met een leuke groep en een fantastische kok!"

Corine Schilperoort, deelnemer kookworkshop

Kookworkshops in Zeeland

Onze vestigingen in Zeeland bieden diverse kookworkshops aan. Op een unieke wijze leert u keukenapparatuur optimaal te bedienen.

Met name de stoomoven staat hierbij centraal. Onder begeleiding van een professionele kok en in kleine groepen maakt u de lekkerste gerechten.

Mocht u op zoek zijn naar een kookworkshop in Zeeland of een kookworkshop in Zuid-Holland, kijk dan op de website van Ardi Keukens of Pelma Keukens voor meer informatie over de kookworkshops.

Lees meer over de kookworkshops van Ardi Keukens in Sint-Annaland.

Lees meer over de kookworkshops van Pelma Keukens in Goes.

Ardi kookdemonstratie
"We hebben veel geleerd van een zeer leuke vent en ge-engageerde topkok, die je in begrijpelijke taal de basis uitlegt."

Rob Bresser, deelnemer kookworkshop

Ardi - foto kookworkshop
Ervaar de stoomoven tijdens een kookworkshop bij Ardi Keukens in Sint-Annaland (Zeeland)