In een nieuwbouwwijk in Opheusden verrijst een prachtige nieuwbouwwoning. De woning heeft een open keuken die ideaal is om een woonkeuken van te maken. Landelijk moest deze woonkeuken zijn, met fornuis, schouw en een gelakte afwerking voor een moderne touch. Wie zou in staat zijn om te realiseren wat Esther Karens in gedachten had? Avanti Keukens in Kesteren bleek de keukenspecialist te zijn. “Mijn keuken is precies geworden zoals ik het in gedachten had,” vertelt de gelukkige woningbezitster.

Er was nog een klein ding: deze keuken moest veel bergruimte bevatten. Een nis in een inbouwkastenwand biedt plaats aan een grote draaicarrouselkast die achter een ogenschijnlijk normale kastdeur schuilgaat. “Ook dit heeft Avanti Keukens keurig gerealiseerd. We vinden het een plezierige zaak en we zijn erg blij dat we hier onze keuken hebben gekocht. Het advies, de levering, montage en service zijn dik in orde.

De positieve klantreferenties over Avanti Keukens die ik ook als makelaar regelmatig hoor, zijn niet overdreven,” zegt René Karens.

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Bekijk groter
Landelijke keuken