“Bij Pelma Keukens proefden we oprechte belangstelling voor de wensen van de klant. Dat is de kunst van het verkopen. We vonden het gesprek dat we hier hadden ontzettend prettig,” vertellen GertJan en Carolien. Ze kochten een mooie grey oak en hoogglans witte keuken met kookeiland en uitgerust met de modernste apparatuur zoals een Quooker, een koffiemachine en een stoomoven.

“Je merkt bij Pelma Keukens dat er gedegen kennis van zaken is. Ze luisteren goed naar je en proberen om dit zo perfect mogelijk in te vullen. Ook de plaatsing verliep prima. Pelma Keukens hanteert een hoog afwerkingsniveau. We hebben werkelijk geen enkel kritiekpunt op dit bedrijf. We zouden Pelma Keukens aan iedereen aanraden.”

Moderne keuken Heinkenszand
Moderne keuken Heinkenszand

Het resultaat mag er zijn! De afzuigkap is volledig aan het oog onttrokken en keurig in het plafond weggewerkt. Het geheel wordt ’s avonds prachtig warm en sfeervol verlicht door een uitgekiend lichtplan van elf led-spots. Heel aangenaam, niet alleen om te koken maar ook gewoon om te zijn. En te ontspannen.

Op onze website kunt u meer lezen over Pelma Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Moderne keuken Heinkenszand
Moderne keuken Heinkenszand