Ze waren op weg naar een keukenzaak in Rijssen, maar passeerden Adee Keukens. “Laten we hier kijken,” stelde mevrouw Smit uit Vriezenveen haar man voor. “Toen werden we zo leuk ontvangen en we zagen direct een keuken die ons aansprak. Hierdoor kozen we voor Adee, ondanks dat we ook nog bij andere keukenzaken waren geweest.”

Na 40 jaar een eiken keuken te hebben gehad, wilde het echtpaar wel eens iets anders. “Onze keuken is open, we vonden het belangrijk dat het mooi bij de kamer zou passen. De mooie, landelijke keuken die er nu staat past perfect. Hij bevalt ons goed.” Toen we onze keuken uitzochten, wilden we geen hoogglans.

Keuken Vriezenveen

“Een leuk ontvangst en een keuken die ons aansprak, hierdoor kozen we voor Adee”

"De keuken die we nu hebben is offwhite, met een matte glans. Dat komt je minder tegemoet dan hoogglans, en het is toch heel mooi. Ons aanrechtblad, de afzuigkap, de kookplaat en oven/magnetron zijn zwart. Prachtig. De plaatsing verliep uitstekend. Er moest nog een monteur terugkomen voor de plinten, want die waren niet helemaal goed geplaatst. Maar dit is nu prima verholpen.”

Op onze website kunt u meer lezen over Adee Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Keuken Vriezenveen