Als kraamverzorgster kom je in allerlei huizen over de vloer. Dus ook in allerlei keukens. Dan kom je er wel achter wat praktisch is en wat niet. Zeker als je al 34 jaar in de kraamverzorging werkt, zoals Anneke Slui-Struik uit Sommelsdijk. Een vierkante gootsteenbak, bijvoorbeeld, vindt ze niet fijn, omdat er vuil in de hoeken kan gaan zitten. Een wokgedeelte links of in het midden op het fornuis is voor Anneke ook niet handig. “Als je aan de rechterkant kunt wokken, hangt je arm niet boven de andere pannen. Dat is gewoon praktischer.”

Toen Anneke en haar man Peter een nieuwe keuken gingen uitzoeken, hielden ze dan ook rekening met dit soort praktische zaken. “De nieuwe keuken is super, we zijn helemaal blij”, zegt Anneke, terwijl ze haar grote U-vormige keuken laat zien. De kastjes zijn grijs van kleur. De zichtbare houtnerf geeft de strakke keuken een zekere warmte.

Keuken Slui Sommelsdijk met prachtig kastenwand
Keuken Slui Sommelsdijk met gaskookplaat
Keuken Slui Sommelsdijk met draaicaroussel

“Toen we daar binnen stapten, was het gelijk goed”

De vraag was nog wel waar ze de nieuwe keuken zouden kopen. “We zijn overal geweest, van Barendrecht tot Spijkenisse. Ik had van verschillende mensen over Ardi gehoord en daar wilde ik ook graag een keer naartoe”, vertelt Anneke. “Toen we daar binnen stapten, was het gelijk goed. De sfeer, de vriendelijkheid. Totaal geen opdringerigheid. We mochten alles zelf vastpakken.”

Keuken Slui Sommelsdijk met handige lades

De keuken die ze uiteindelijk kochten, stond niet als zodanig in de showroom. Peter en Anneke stelden hem zelf samen, geheel passend in de U-vorm die ze in gedachten hadden. De plaatsing, in twee dagen, gebeurde stipt op tijd en heel precies. “Dat verdiend een pluim”, zegt Anneke.

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Keuken Slui Sommelsdijk in U-vorm