In het nieuwe Omoda-hoofdkantoor in Zierikzee werken van 7 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds gemiddeld tachtig mensen.

Voor hen moest er een keuken komen die qua stijl perfect aansluit op het ontwerp van de bedrijfskantine, en ruim plaats biedt aan grote groepen mensen tegelijkertijd. Voor dit pand realiseerde Ardi Keukens uit Sint Annaland een prachtige, trendy keuken in samenspraak met architect Erik van den Bos. Omoda is één van de grootste aanbieders op internet van diverse schoenenmerken en heeft zeventien filialen in het land.  

Keuken Omoda

“Onze architect heeft een fantastisch ontwerp voor de bedrijfskantine neergelegd ”

Keuken Omoda

“Onze architect heeft een fantastisch ontwerp voor de bedrijfskantine neergelegd dat volop de Omoda-sfeer ademt en geschikt is voor intensief gebruik. De keuken past hier naadloos in. Er is gekozen voor een apparatuurwand met daartegenover een lang aanrechtblad. In de kadervormige wand zijn koffiemachines en soepautomaten naadloos weggewerkt. Het aanrechtblad met betonnen uitstraling past bij de betonnen vloer en het is ook praktisch in het gebruik.  

Keuken Omoda

De zwarte eikenhouten fronten matchen uitstekend bij een trendy merk zoals Omoda, tegelijkertijd zie je er weinig op. Het is een perfect samenspel geworden van Ardi Keukens en de architect,” zegt Lourus Verton, directeur bij Omoda Schoenen.

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.