Voor de vierde keer in zijn leven kocht Danny van Senten uit Mijdrecht een keuken. Drie keer ergens anders, de vierde keer bij Keur Keukens in Haarlem. "Nog nooit zijn we bij zo'n fijn bedrijf geweest. We zijn vol lof," vertellen Danny en zijn partner Manja over de aankoop van een keuken voor hun nieuwe woning.

"Onze vorige keuken was wit en modern. Omdat we nu aan de rand van het dorp wonen met uitzicht over de polder, wilde mijn vrouw een landelijke keuken. De verkoper nam ons hier goed in mee. Hij liet foto's zien en zo kwamen we uit op deze hout fineer keuken white oak. Een landelijke keuken, maar wel modern."

"Daarnaast adviseerde de verkoper ons ontzettend goed over andere zaken waar we zelf niet aan gedacht hadden. Zo keken we vanuit de woonkamer tegen een kastenwand in de keuken aan. Hij adviseerde ons om het aanrecht de hoek om te trekken, zodat dit deel vanuit de woonkamer zichtbaar is. Hierdoor verbind je de keuken met de woonkamer. Dit hadden we zelf nooit verzonnen."

“Bij Keur Keukens werken ze met netto prijzen. Voor het eerst in mijn leven had ik het idee dat ik een transparante offerte onder ogen kreeg.”

Bekijk groter
Keuken Mijdrecht

"We zouden Keur Keukens aan iedereen aanbevelen. Dit is een serieus bedrijf met mensen die echt voor hun klant gaan. De monteurs waren nette mensen, ook dat waren we anders gewend. Fijne mensen die hun werk verstaan en die ons overal bij betrokken wanneer ze vragen hadden. En wat we nog het allerfijnst vonden: bij de oplevering ging de monteur met ons stap voor stap door de nieuwe keuken. Van a tot z liet hij zien wat hij had gedaan, hoe we zelf scharnieren kon verstellen, en hoe alles werkte. Nou, dat hadden we nog nooit meegemaakt. We steken onze lof niet onder stoelen of banken. Ze maken hun mission statement meer dan waar."

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens, of andere klantervaringen bekijken.