De oude keuken van de familie Zaaijer uit Lienden bood weinig werkoppervlak. Bovendien was de keuken niet zo ruim en gezellig als ze wel wilde. Daarom besloot ze met haar man om de keukenruimte uit te breiden. Het resultaat is overweldigend!

Mirjam Zaaijer: "We maakten op een avond een afspraak bij Avanti voor een nieuwe keuken. Uiteindelijk verlieten we pas om half één 's nachts (!) de keukenzaak, maar toen was ook alles afgesproken."

Keuken Lienden

“Het resultaat is overweldigend!”

Ze vervolgt: "De keuken die we hebben gekocht stond pas één dag in de showroom, maar we vielen er gelijk voor. Doordat de keuken kunststof materialen bevat, is het gewoon oersterk. In combinatie met onze plavuizen is het echt prachtig geworden. Na de verbouwing kunnen we veel meer mensen uitnodigen in de keuken en als je voor veel mensen kookt, is het een feestje om in de keuken bezig te zijn. Bovendien is het is echt ónze keuken geworden: je ziet het bijna nergens."

Keuken Lienden

"Ik wilde eerst een stenen blad, want ik dacht dat ik dan kon doen wat ik maar wilde. Dat bleek echter niet het geval te zijn en daarom hebben we uiteindelijk gekozen voor een kunststof aanrechtblad met een speciale randafwerking. Het aanrechtblad heeft de uitstraling van natuursteen. Veel mensen die hier binnenkomen, denken dan ook dat het wél van steen is."

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Keuken-Lienden-Zaaijer
Keuken Lienden