We zijn goed tevreden over de service en het monteren van de keuken en dat mogen anderen ook weten! We hopen nog jaren plezier te hebben van deze mooie keuken!

Een combinatie van eigen wensen en eisen en goed advies van een expert maakt het leven in de keuken zoveel aangenamer. Corine van Reeuwijk uit Geldermalsen praat er graag over mee. “Er werd zó goed meegekeken en meegedacht!”

Keuken Geldermalsen

“We zijn goed tevreden over de service en het monteren van de keuken!”

De keuken waar Peter en Corine van Reeuwijk hun huwelijk zes-en-half jaar geleden mee begonnen, had zijn beste tijd gehad. Reden voor het Geldermalsense echtpaar om op zoek te gaan naar een nieuwe keuken, liefst bij een specialist in hun omgeving. “We gingen daarom naar een paar keukenzaken in Tiel om ons te informeren over de verschillende soorten keukens en om prijzen te vergelijken”, vertelt Corine enthousiast. “De keukens die we er zagen, waren wel goedkoop, maar je zag duidelijk kwaliteitsverschil. Bovendien stond de manier waarop we werden geholpen me tegen. Zo wilde één keukenzaak alleen een offerte maken als we de keuken er ook zouden kopen.”

Keuken Geldermalsen
Keuken Geldermalsen

“Na de oriëntatieronde in Tiel besloten we een bezoek te brengen aan Avanti Keukens in Kesteren.”

Bij Avanti stond een verkoper klaar om te informeren over de mogelijkheden voor de nieuwe keuken. Corine: “Wat me erg aansprak, was dat we eerst zelf konden rondkijken, zonder dat er gelijk een verkoper op ons afstapte. Daarna hebben we met de verkoper de keukens in de showroom stuk voor stuk goed bekeken. Hij merkte welke keukens wij uiteindelijk het mooist vonden en heeft ons op basis daarvan geadviseerd.”

Keuken Geldermalsen

Hoewel het plaatsen van een nieuwe keuken best wat moeilijkheden met zich mee kan brengen, is Corine lovend over het montageteam van de Kesterense keukenzaak. Ze vertelt: “De monteur die onze keuken op kwam meten, deed zijn werk perfect. Ik ben echt heel tevreden over hoe alles verlopen is: de mensen waren beleefd en alles werd binnen de tijd, snel en keurig geleverd.”

Corine geniet inmiddels elke dag van het resultaat: “De keuken is precies geworden zoals we wilden. We hebben een aanrecht van 3,50 meter en aan de overkant een extra werkblad van 1,80 meter. Die extra ruimte is vooral met verjaardagen zó handig!”

Op onze website kunt u meer lezen over Avanti Keukens, of andere klantervaringen bekijken.