Een glimmende Boretti glanst je tegemoet in de prachtige keuken van dit nieuwbouwhuis. Met de greeploze fronten, Bosch apparatuur, kokend waterkraan en keramiek aanrechtblad is deze keukenruimte werkelijk een plaatje.

De nieuwe keuken van Hans en Adriana moest een moderne uitstraling hebben. Alleen, waar ze hem zouden uitzoeken, dat was nog even de vraag. Van vrienden en familieleden die elders een nieuwe keuken hadden gekocht, hoorden ze een aantal keren van slordige fouten tijdens de montage; dat wilden ze niet. Internet gaf de doorslag. Op een vergelijkingssite voor keukens zagen ze dat Keur met stip bovenaan stond. Bovendien zat het bedrijf niet al te ver bij hen vandaan en dus gingen ze er eens kijken.

Moderne keuken

Keramiek

Dat er een keramiek aanrechtblad in de keuken kwam, was in eerste instantie niet het idee van Hans en Adriana. Graniet vonden ze schitterend, maar het bleek wel wat onderhoudsgevoeliger dan keramiek. Omdat het prijsverschil te rechtvaardigen was, koos het stel voor keramiek. De kokend waterkraan die nu in deze moderne keuken is geplaatst, is een compleet nieuwe ervaring. “Heel handig en snel. Zeker wanneer je een kop thee wilt drinken, of kokend heet water wil gebruiken voor een pan pasta. Ideaal.”

Moderne keuken
Moderne keuken
Moderne keuken

Keuken en badkamer

In een gloednieuw huis hoort natuurlijk een keurig afgewerkte keuken, en dat is volgens Hans prima voor elkaar. “De naden, voegen, alles ziet er prima uit; er is keurig netjes gemonteerd. Keur Keukens heeft ons niet teleurgesteld in onze verwachtingen. Sterker nog, onze uitstekende ervaring gaf alle vertrouwen om ook maar direct onze nieuwe badkamer bij hen te bestellen.

Moderne badkamer

Omdat Keur zelf geen badkamers heeft, maar wel de Nunspeetse vestiging Arma Keukens en Sanitair, zijn we daar naar toe gegaan.”

Sterrenhemel

Als kind lag je tijdens zwoele zomeravonden op je rug naar de sterren te kijken. In bad gaan onder de sterren bezorgt je zo’n zelfde romantische ervaring, bedacht Hans toen hij bij Arma Keukens en Sanitair een sterrenhemel zag in de showroom. Nu kun je in hun badkamer dus in het schemerdonker zoetjes wegdommelen, terwijl pinkelende lichtjes boven je hun flauwe glans verspreiden. Een geweldige optie voor een weldadige badkamerervaring. Hans en Adriana zijn er erg blij mee!

Op onze website kunt u meer lezen over Keur Keukens of Arma Keukens en Sanitair, of andere klantervaringen bekijken.

Moderne badkamer
Moderne badkamer
Moderne badkamer