Een goed gevoel heeft mevrouw Ten Hoopen over Ardi Keukens in Sint-Annaland. Ze kocht er haar nieuwe keuken en badkamer, en is er nu, zoals ze zelf zegt, heel blij mee. “Ardi staat bij mij in een goed blaadje. Ik weet zeker dat, als er iets met mijn keuken of badkamer is, en ik bel naar de service-afdeling, dat het niet zomaar wordt afgedaan. Dat geeft me veel vertrouwen.”

Keuken met terrazzo aanrechtblad

In haar landelijk gelegen woning prijkt een schitterende ivoorkleurige keuken met Falcon fornuis en terrazzo aanrechtblad. Het terrazzo had haar voorliefde, want in de ouderlijke woning was er een terrazzo terras. “En dit ben ik altijd mooi blijven vinden,” zegt ze.

Keuken Burgh Haamstede
Keuken Burgh Haamstede
Keuken Burgh Haamstede
Keuken Burgh Haamstede

De montage

“Over de montage ben ik bijzonder te spreken. De monteurs hebben keihard gewerkt om het allemaal netjes te krijgen. Ze overlegden veel en lieten me meekijken. Ik was helemaal vertrouwd met ze. Zelfs zo, dat ik hen gerust alleen in mijn huis achterliet.”

Keuken Burgh Haamstede

“Ik heb zowel mijn keuken als mijn badkamer bij Ardi gekocht. Een aanrader.”

Badkamer Burgh Haamstede

Nieuwe badkamer

"In deze periode heeft Ardi ook mijn nieuwe badkamer geplaatst. Die is ook erg mooi geworden. Ik heb een nieuwe inloopdouche, een nieuw toilet, bad en badkamermeubel, witte wandtegels, en bijzonder fraaie vloertegels met de uitstraling van steigerhout. Achter het toilet zit dezelfde tegel als op de vloer."

Badkamer Burgh Haamstede

Op onze website kunt u meer lezen over Ardi Keukens, of andere klantervaringen bekijken.

Let op: per 1 november 2019 is onze vestiging Ardi Keukens gestopt met de verkoop van sanitair. Mocht u bij DB KeukenGroep een badkamer en/of toilet willen aanschaffen, dan kunt u hiervoor terecht bij de vestiging Arma Keukens en Sanitair in Nunspeet.

Badkamer Burgh Haamstede
Badkamer Burgh Haamstede