Vestiging Pelma Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Goes - Pelma Keukens


Contactgegevens

Vestiging Pelma Keukens

Amundsenweg 47
4462 GP Goes
T: 0113 - 21 97 70
[email protected]

Google Maps
BTW: NL 805222947 B01
KvK: 23081704
IBAN: NL16 RABO 0301 3033 98

Openingstijden

Let op: vanwege COVID-19 is showroombezoek enkel mogelijk op afspraak. Goed voor uw en onze gezondheid.

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2165 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Klant uit Rilland: "Tot mooi resultaat gekomen"

De familie Van Gorsel uit Rilland heeft sinds kort een nieuwe keuken. Ze zijn erg enthousiast over hun keuken én over de keukenzaak waar ze de keuken gekocht hebben.

Mevrouw Van Gorsel: "We zeggen wel eens: We zijn hier geslaagd omdat ze geen sluitingstijden hadden. Door ons eigen bedrijf zijn we behoorlijk druk. We belden de verkoper voor een afspraak. Toen zei hij: Zeg maar hoe laat je vanavond kunt komen. We kwamen om half acht en vertrokken om half twaalf! Erg positief dat dit mogelijk was."

Op zoek naar een nieuwe keuken slaagde deze familie uit Rilland bij Pelma Keukens Goes.

Maak een vrijblijvende afspraak
Keukens Rilland

Mooiste keukenstijlen in de regio Rilland

Zeker wanneer je niet in een doorsnee huis woont, is het van belang om een keukenstijl te kiezen die perfect past bij de woning. Deskundig advies is onmisbaar.

Bij Pelma Keukens Goes (regio Rilland) krijgt u uitstekend en deskundig advies. "We wonen op een boerderij en wilden een keuken in de stijl van onze woning. Met veel gepuzzel zijn we tot een mooi resultaat gekomen. Wat ik sterk vond, dat ze zelfs langskwamen om de mogelijkheden op locatie te bespreken!" zegt mevrouw Van GorselAlle medewerkers van Pelma Keukens Goes zijn gedreven en enthousiast om uw droomkeuken helemaal perfect naar wens te verzorgen.

Wij zijn pas tevreden als u het bent. Onze klanten uit de wijde regio van Rilland waarderen dit: "Wat me opviel is dat alle medewerkers even netjes zijn en even correct werken. Ik denk dat dát wel een groot pluspunt is!" zegt mevrouw Van Gorsel.

Keukens

Van Rilland naar Goes korter dan u denkt

Onze klanten roemen over onze werkwijze. Pelma Keukens denkt met u mee zodat uw droomkeuken daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Lees meer klantenervaringen op de website van Pelma Keukens Goes.

U zult meteen overtuigd zijn dat u niet langer rond hoeft te kijken naar keukens in Rilland.Bent u uitgekeken op alle keukens in Rilland? Wilt u uw droomkeuken aanschaffen bij een vertrouwd adres? Staak uw zoektocht naar keukens in Rilland. Kom naar Pelma Keukens Goes (regio Rilland) en laat u zich inspireren.

De mooiste showroom met keukens bevindt zich dichterbij dan u denkt. Zoek niet langer in Rilland en kom naar Goes! De afstand van Rilland naar onze showroom in Goes is 30 kilometer.

Bekijk alle keukens
Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Pelma Keukens
Keuken Goes

Pelma is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2165 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.