Vestiging Adee Keukens

Contactgegevens en openingstijden

Rijssen - Adee Keukens


Contactgegevens

Vestiging Adee Keukens

Ethaanstraat 2
7463 PC Rijssen
T: 0548 - 54 09 22
[email protected]

Google Maps
BTW: NL 810548136 B01
KvK: 22050122
IBAN: NL59 RABO 0301 2998 11

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Vrijdag (koopavond) 09:00 - 21:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2154 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Montage door eigen vakmensen met 10 jaar garantie
  • Transparante offertes met nettoprijzen
  • Alle processen in eigen beheer
Button Doen zoals Beloofd

Familie Vlot uit Rijssen:"Verschillende keren van jullie gehoord!"

Adee Keukens in Rijssen onderscheidt zich door haar verregaande service. Dit geeft ons al ruim 20 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten in regio Rijssen zijn hiervan de beste ambassadeurs.

Het enthousiasme over hun keuken en dat van ons werkt aanstekelijk op nieuwe klanten. Zo verging het ook familie Vlot uit Rijssen. "We hadden al verschillende keren van jullie gehoord van bekenden uit regio Rijssen die bij jullie waren geslaagd. Zij waren erg tevreden over Adee Keukens en raadden ons aan om naar jullie te gaan," vertellen zij over hoe zij op zoek naar keukens in Rijssen bij Adee Keukens terecht komen.

Adee Keukens in Rijssen maakt als klein bedrijf deel uit van de grotere keukenorganisatie DB KeukenGroep die keukens op grote schaal inkoopt. Hierdoor kunnen wij onze keukens in Rijssen tegen lage prijzen verkopen. Omdat we een kleinschalig bedrijf zijn, kunnen we veel persoonlijke aandacht aan onze kanten besteden.

"Een klein bedrijf spreekt ons aan, je wordt er persoonlijk geholpen en bent geen nummer. We hadden direct vertrouwen in Adee Keukens. De verkoper heeft ons goed voorgelicht. Hij dacht met ons mee, maar was niet opdringerig. De montage is ook buitengewoon goed verlopen: vakkundig!" vertelt familie Vlot.

Maak vrijblijvende afspraak
Landelijke keuken in hoekopstelling

Keukens Rijssen - persoonlijke aandacht

"Een 10 staat misschien te mooi, dus we maken er een 9,5 van," zo becijferen deze enthousiaste klanten ons. "Onze keuken is echt praktisch in gebruik, vooral die mooie hoekonderkast met laden bevalt ons prima. Ook de kwaliteit is dik voor mekaar!" Dus zoek niet langer naar praktische en kwalitatief hoogwaardige keukens in Rijssen.

Kom naar Adee Keukens en vind uw droomkeuken. Familie Bregman belandde bij Adee Keukens na hun tegenvallende zoektocht naar keukens in Rijssen: "Toen we in de Ooievaarstraat woonden, gingen wij op zoek naar een nieuwe keuken.

Na een minder geslaagd bezoek aan een andere keukenspecialist, zijn we op de terugweg bij Adee Keukens beland. En dat klikte meteen!"

Landelijke keuken

Betrouwbare indruk bij keukens uit Rijssen

Familie Bregman: "Wij kregen direct een betrouwbare indruk van Adee Keukens. De benadering door onze verkoper was heel vriendelijk. Beslist niet opdringerig. Deze eerste keer dat we bij deze keukenspecialist een keuken kochten was in 2003.

Onze ervaring was zó positief dat we in 2007, toen we onze nieuwe woning in de Hondsdraf kochten, als vanzelfsprekend contact opnamen met Adee Keukens. De verkoper mocht ons adviseren bij onze keuze voor de tweede keuken. Voor ons was het buiten kijf dat het opnieuw een Adee keuken moest worden.

De persoonlijke benadering spreekt familie Bregman vooral aan tijdens hun zoektocht naar keukens in Rijssen. "Alles was tot in de puntjes verzorgd. Heel prettig! We wisten van meet af aan waar we aan toe waren. Ook het plaatsen was een groot succes."Wij zijn heel tevreden. Met de servicedienst hebben we niet echt te maken gehad. En dat zegt wel veel over de geleverde kwaliteit en zorg die Adee Keukens aan het geheel besteedt.

Voor de eerste keer kunnen we zonder overdrijven een 10 geven. Echt perfect! De tweede keer is het een 9 geworden; dus gemiddeld 9,5. Echt verdiend, vinden wij. "Familie Borkent heeft zich eerst bij andere keukenzaken in Rijssen georiënteerd op keukens. "Nadat wij enkele bezoeken hadden gebracht bij andere keukenzaken kwamen wij op het idee om ook eens bij Adee Keukens in Rijssen te gaan kijken. Wij hadden goede reclame en berichten van hen gehoord.

Wij werden hartelijk ontvangen en hebben eerst op ons gemak door hun showroom gelopen, om zo een idee te krijgen van de verschillende keukens en apparaten. Er werd ons niets opgedrongen, maar alleen goed en eerlijk advies gegeven. De plaatsing hebben we zelf gedaan en als wij hulp of advies nodig hadden, konden wij altijd rekenen op goede hulp," schrijven zij.Familie Borkent adviseert iedereen om naar Adee Keukens in Rijssen te gaan:

"De keuken is van goede kwaliteit en makkelijk in gebruik. Ga gerust naar Adee Keukens want daar krijgt u een goede keuken en de juiste service voor uw geld. Wij vinden dat ze echt een 10 verdienen."

Magazine DB KeukenGroep

Gratis magazine vol inspiratie

Even bladeren door een boekwerk vol met schitterende keukens kan een heerlijk moment van ontspanning zijn om na te denken over uw nieuwe keuken. Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! Vraag het nu gratis aan en ontdek de schoonheid van al onze keukens. Daarnaast hebben we nog tal van keukens in andere stijlen.

U vindt volop inspiratie en informatie over keukens in ons magazine. Lees handige tips over keukenopstellingen en ergonomie, vind informatie over werkbladen en ontdek de laatste trends in keukens. U leest het allemaal in ons gratis magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag gratis magazine aan

ADEE is onderdeel van DB KeukenGroep

DB Keukens heeft 6 showrooms en montage in héél Nederland
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Al meer dan 2154 klanten laten blijken dat zij uitermate tevreden zijn.

Montage door eigen vakmensen

En op onze montage geven wij 10 jaar garantie.

Het DB Keuken DNA is sterk verworteld

Alles voor een tevreden klant. Van het eerste contact tot na montage.