Magnetrons

Dé manier om snel iets te verwarmen, is in de magnetron! Kopje soep? Pizza-puntjes serveren tijdens een feestje? Maaltijd opwarmen voor de laatkomers? De magnetron is ideaal. Werkt ultrasnel, geen opwarmtijd nodig! In onze collectie vindt u de beste merken vertegenwoordigd. Onze verkoopspecialisten vertellen u graag alles over wat u tegenwoordig met een magnetron kunt doen. En dat is veel meer dan opwarmen…

ATAG combi-magnetron met oven en warmhoudlade

"De keuken is echt geweldig geworden. Ondanks dat de ruimte groot is en de keuken modern, is het sfeervol en gezellig."

Coen en Miriam kochten bij DB Keukens hun nieuwe keuken.
Lees deze klantervaring en bekijk de foto's.

Moderne keuken Alphen aan den Rijn

Trends in magnetrons

Net zoals andere apparaten steeds intuïtiever worden, zijn ook magnetrons makkelijker in het gebruik geworden. De nieuwste modellen beschikken over TFT-displays waarmee je eenvoudigweg door alle beschikbare functies scrollt. Gaat erg makkelijk, dat kunnen we u verzekeren!

Weet u niet precies hoelang u een kippenpoot moet garen? De gewichtsautomaat rekent het uit voor u. U hoeft alleen maar het soort vlees en het gewicht in te voeren en de magnetron doet de rest.

Ook kunt u de magnetron van te voren programmeren op een gewenste starttijd. Zit u lekker in de tuin te genieten van het mooie weer en wilt u niet elke keer de keuken in? Met de uitgestelde startfunctie start uw magnetron wanneer u maar wilt.

NEFF oven en combi-magnetron
Stoomoven en oven van NEFF

Gratis magazine vol inspiratie

Ons nieuwe magazine ligt voor u klaar! U vindt volop inspiratie en informatie over keukens en badkamers in ons magazine. Lees de handige tips, vind informatie over tegels en ontdek de laatste trends. U leest het allemaal in ons magazine van meer dan 100 pagina's dik!

Vraag uw gratis magazine aan
Gratis inspiratie magazine over keukens

Diverse soorten magnetrons

Solo magnetron
Er zijn diverse soorten magnetrons. Bakt u zelden, maar warmt u wel op, dan is een solo-magnetron perfect voor u. Combi-magnetron Warmt u regelmatig op, en bakt u ook wel eens een cake, dan is een combi-magnetron het overwegen waard.

Een combi-magnetron is wat kleiner dan een oven, maar het scheelt u weer een apparaat en dat kan uitmaken als u liever kiest voor meer opbergruimte in uw keuken.

 

Moderne keukenapparatuur in houten keuken

Combi-oven
Bakt u veel en warmt u af en toe op, dan adviseren we u een combi-oven. De combi-oven is in hoofdzaak oven en geeft uitstekende bakresultaten, maar kan ook opwarmen met de magnetronfunctie.

Combi-magnetrons en combi-ovens bieden een scala aan gecombineerde functies waarmee u tot in detail het garingsproces kunt bepalen. U kunt de hitte van de ovenstand combineren met de straling van de magnetron, waardoor u minder tijd hoeft te reserveren.

Lees meer over keukenapparatuur
NEFF oven magnetron