Menu

Fornuizen

Een fornuis is zoveel meer dan alleen een kookplaat en een oven. Fornuizen zijn de unieke sfeermakers in de keuken! Voor wat betreft functionaliteit en ontwerp zijn er talloze mogelijkheden in oven-kookplaat combinaties.

Het is belangrijk om hier een doordachte keuze in te maken. Laat u adviseren welke fornuizen u jarenlang onbeperkt en zorgeloos kookplezier zullen bezorgen.

Vraag gratis magazine aan
Klassieke keuken

Fornuizen van eenvoudig tot supermodern

Onze fornuizen passen in elke stijl keuken. De meest eenvoudige modellen beschikken over een enkele elektrische oven, vijf of zes gasbranders en een wokbrander. Voor de hobby-koks onder ons is er een brede selectie luxe fornuizen tegen uitgekiende prijzen.

Fornuizen met meerdere ovenruimtes en een inductiekookzone bijvoorbeeld. Robuuste en strakke fornuizen voor moderne keukens, rustieke modellen met bijvoorbeeld een toog in de deur en messing knoppen voor de landelijke of klassieke keuken. Aan u de keus!

Landelijke keuken

Fornuizen zijn van alle tijden

Worden kleuren in interieurs sterk bepaald door de heersende trends, bij fornuizen is dat veel minder het geval. Fornuizen zijn ongevoelig voor wat mooi en 'in' is. Uniek als fornuizen zijn, vormen ze altijd een verrijking van uw keuken.

Wat u wel zult constateren tijdens uw oriëntatie op fornuizen is dat ook fornuizen steeds energiezuiniger worden. En dat is alleen maar mooi, toch?

Rode keuken

Ergonomisch werken met fornuizen

Met opgetrokken schouders in je pannen roeren, dat houdt niemand lang vol. Belangrijk is daarom om bij de aanschaf van uw fornuis te letten op de hoogte ervan. Sommige fornuizen hebben verstelbare poten, ideaal als het gaat om het op hoogte brengen van uw fornuis. Wij adviseren u graag over onze diverse fornuizen.

Ruimte creëren met fornuizen

Maak ik mijn keuken niet kleiner met een fornuis, zou u misschien denken over zo'n vrijstaand los apparaat. Er zijn manieren om met fornuizen een ruimtelijk effect te creëren in uw keuken.

Zo adviseren we onze klanten soms om hun fornuis apart te plaatsen, zonder kasten eromheen. Maar het kan natuurlijk ook anders. Meer weten? Mail of bel eens vrijblijvend met onze adviseurs. 

 

Meer inspiratie over keukenapparatuur
Landelijke keuken
Fornuizen. Groot zwart fornuis van AGA.