Nieuwe keuken kopen

Gaat u een nieuwe keuken kopen? Lees de informatie over keuken kopen dan goed. Met ruim twintig jaar ervaring in het adviseren van mensen bij het keuken kopen beschikken we inmiddels over talloze handige tips, weetjes en informatie die u nodig hebt bij het keuken kopen.

Maak gebruik van onze expertise bij een nieuwe keuken kopen. Ons advies is afgestemd op uw persoonlijke behoeftes, onze prijzen zijn laag en transparant, onze montage is degelijk en onze service is goud.

Ervaar het zelf of lees de verhalen van onze enthousiaste klanten, op o.a. Qasa.nl.

Bekijk al onze keukens
Tijdloze hoekkeuken in het wit, met zwarte apparatuur

1. Nieuwe keuken kopen in uw woonstijl

Bekijk welke stijl keuken u aanspreekt. Houdt u van de typische landelijke sfeer in uw keuken met mooie paneeldeuren, grote schouw of flink fornuis?

Wilt u een strakke, minimalistische en moderne nieuwe keuken kopen? Of spreken de sierlijsten en fraaie ornamenten uit onzee klassieke keukenstijl u aan? Wellicht zoekt u naar uw persoonlijke mix van keukenstijlen.

U kunt in onze collectie voor elke smaak uw nieuwe keuken kopen.

Keuken ideeen

2. Budget voor nieuwe keuken kopen

Bepaal van te voren het bedrag waarvoor u een keuken wilt kopen. U kunt al vanaf € 2290 euro uw nieuwe keuken kopen uit onze DBselect collectie, onze lijn van kwalitatief hoogwaardige keukens maar ontdaan van extra's.

Daarnaast bieden we u onze Excellentic keukens. Ook kunt u uw nieuwe keuken kopen voor nagenoeg de prijs van een standaardkeuken uit onze Residentic-maatwerkkeukens. Onze klanten vertellen ons dat niks zoveel meer frustratie geeft als onduidelijke offertes met onduidelijke toeslagen.

Profiteer bij het nieuwe keuken kopen van onze lage en netto prijzen. U weet altijd tot op de cent waar u aan toe bent bij het kopen van een nieuwe keuken

Keukens

3. Wensenlijst voor keuken kopen

Gaat u voor het eerst uw nieuwe keuken kopen? Of beschikt u al over een keuken? Dan hebt u vast bepaalde wensen met betrekking tot uw nieuwe keuken. Neem deze lijst mee voor het kopen van uw keuken.

4. Nieuwe keuken kopen met opbergruimte

Denk voorafgaand aan het nieuwe keuken kopen na over uw wensen met betrekking tot opbergruimte. Dit heeft alles te maken met de samenstelling van uw huishouden, uw kookgewoontes, de regelmaat waarmee u boodschappen doet en de aanwezigheid van eventuele andere plekken waar u keukenspullen kunt bewaren.

Keuken Rijssen

5. Opstelling kiezen voor het keuken kopen

Om tot de beste keukenopstelling te komen, dient u voor het keuken kopen na te denken over uw gewoontes. Kookt u uitgebreid of warmt u af en toe een maaltijd op?

Wilt u ook eten of bijkletsen in uw keuken? Natuurlijk hangt de opstelling van de nieuwe keuken die u zult kopen ook af van de afmetingen van de ruimte.

Keukeninspiratie
Keukens

Uiteindelijk zult u een nieuwe keuken kopen met één van de volgende opstellingen:

  • rechte opstelling die we vooral tegenkomen in kleinere keukenruimtes maar die vaak goedkoper is dan de L-keuken en de eilandkeuken
  • parallelle opstelling waar u veel binnen handbereik hebt
  • L-opstelling, ofwel hoekkeuken, met ruimte voor een eettafel of speelruimte
  • U-opstelling waarbinnen de loopafstanden het kortst zijn
  • G-opstelling waarbij aan de open zijde nog een uitbouw is geplaatst die u kunt benutten als eethoek
  • kookeiland dat steeds populairder wordt omdat deze goed past in de keuken als sociale leefruimte.

6. Keuken inrichten

Een goed doordachte keuken heeft een perfecte indeling die lichamelijke klachten voorkomt, energie en tijd bespaart en bergruimte optimaal benut.

Hebt u uw keukenopstelling gekozen, dan is de volgende stap om na te denken hoe u de nieuwe keuken verder gaat inrichten. Welk soort kasten wilt u en waar?

Lades verschaffen u tot 55% meer opbergruimte. Waar komen de pannen, het servies, het bestek, de schoonmaakproducten, de kruiden en de levensmiddelen?

Keuken Lienden

7. Apparatuur in nieuwe keuken kopen

Welke apparatuur wilt u in uw nieuwe keuken kopen? Wilt u een oven en/of magnetron, een combinatie-oven, los of ingebouwd? Welke kookplaat wilt u in uw keuken kopen?

U kunt op gas koken wat nog steeds de meest voordelige manier van koken is, maar er zijn ook alternatieven zoals inductiekookplaten, keramische kookplaten, gas-op-glas kookplaten en noem maar op. De meeste mensen die een nieuwe keuken kopen, aarzelen niet meer over de aankoop van een vaatwasser.

Er zijn tegenwoordig ook compacte vaatwassers en vaatwassers die zeer weinig water gebruiken. Ook is het handig van te voren na te denken over de koelkast en vriezer. Het handigst is om ze beide in uw nieuwe keuken te plaatsen.

De trend bij het nieuwe keuken kopen is om een mooie koffiemachine te laten inbouwen, een stoomoven of een kokendwaterkraan. Zo hebt u in uw complete keuken alles netjes weggewerkt!

Keuken Papendrecht

8. Welke fronten in keuken kopen

Denk voor het nieuwe keuken kopen na over uw fronten. Strakke fronten geven uw keuken een moderne uitstraling.

Wilt u een klassieke keuken kopen, dan oriënteert u zich op onze sierlijke deurprofielen. Om de beste keuze te maken bij het nieuwe keuken kopen kijkt u naar het materiaal, maar ook naar gebruik, lichtinval en uw gezinssamenstelling.


In het MaterialCenter in onze showroom vindt u een groot aanbod materialen in alle kleuren en samenstellingen. Zo kunt u optimaal uw keukenfront en aanrechtblad bekijken, vergelijken en bepalen.

Het Material Center in onze showrooms biedt u volop inspiratie uit de verschillende mogelijkheden

9. Aanrechtbladen in nieuwe keuken kopen

U wilt natuurlijk een nieuwe keuken kopen van topkwaliteit. Al onze aanrechtbladen komen bij de beste, door onszelf geselecteerde leveranciers vandaan.

Denk voor het keuken kopen na over hoe u uw aanrechtblad wilt gaan gebruiken. Welke materialen spreken u aan zoals beton, composiet, keramiek, hout, rvs en kunststof? Hoe onderhoudsvriendelijk moet uw aanrechtblad zijn?

Ook wat betreft de ergonomie van uw keuken speelt het aanrechtblad een belangrijke rol. De ergonomie kunt eenvoudig bepalen in onze showroom, door middel van het hoog-laag systeem. Hiermee ervaart u zelf de ideale hoogte en diepte van het aanrechtblad. Iedere maatvoering is mogelijk!

Bepaal zelf de meest ergonomische verhouding in uw keuken dankzij ons hoog-laag systeem.

10. Schets nieuwe keuken kopen

Bij het kopen van een nieuwe keuken is het handig om een schets mee te nemen. Neem hierin de afmetingen van uw keuken op, geef aan waar de aansluitpunten voor gas en elektra zitten en markeer de draairichtingen van ramen en deuren. Dit helpt u bij een passende keuken kopen.

11. Nieuwe keuken kopen met garantie

Hoe zit het met garantie wanneer u gaat keuken kopen? Bij ons hebt u 5 jaar garantie op keukenmeubelen en 10 jaar garantie op montage. U kunt dus het beste bij ons een nieuwe keuken kopen!

Keukenmontage

12. Betalingsvoorwaarden

Elke keukenspeciaalzaak hanteert haar eigen voorwaarden voor het keuken kopen. Wij zijn een CBW erkent bedrijf.

Daarmee bieden wij u meer zekerheid als het gaat om garanties, leverings- en betalingsvoorwaarden. Deze voorwaarden en keurmerken worden altijd met u als klant doorgenomen.

Dit geeft u als klant zekerheid met het keuken kopen.

 

Krijg nog meer keukeninspiratie

Bij ons kiest u voor:

  • Hoogste tevredenheid: 2174 klanten geven ons gemiddeld een 9,7 Qasa.nl
  • Deskundige montage door eigen mensen
  • Moderne showrooms met grote collectie keukens
  • Transparante offertes met nettoprijzen
Button Doen zoals Beloofd
Houten keuken met spoeleiland