Warme keuken. Warme kamer. We kunnen haast niet meer zonder een verwarmde ruimte. Warmte is nu eenmaal een belangrijke sfeermaker. Ook in de badkamer moet het warm zijn. Hebt weleens aan een design radiator gedacht?

Een warme badkamer. Er zijn maar weinig mensen die ervan houden om in een koude badkamer te stappen. ’s Ochtends, vanuit een warm bed, onder een douche in een heerlijke warme omgeving.

Dat is pas heerlijk warm worden. Vloerverwarming of spiegelverwarming zijn de onzichtbare warmtebronnen in een badkamer. Een radiator in een badkamer wil men vaak niet omdat dit niet mooi staat.

Een radiator in de keuken of kamer wordt vaak weggewerkt achter de gordijnen of er wordt een bank voorgezet. De radiatoren voor in een badkamer zijn ontwikkeld tot een designradiator.

Zo’n designradiator mag opvallen in de badkamer. Voor elke badkamer is er wel een designradiator, van een moderne tot de meest klassieke badkamer. 

“De handdoekradiatoren zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. ”

Handdoekradiator

De designradiatoren zijn zo ontwikkeld dat het ideaal is om er een handdoek op te hangen zodat deze snel droogt of warm is als u bijvoorbeeld uit de douche stapt.

De handdoekradiatoren zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Uw badkamer is nog niet aan vervangen toe? Maar u wilt wel graag een designradiator in uw badkamer?

Designradiator in uw badkamer

De radiatoren zijn aan te sluiten op de bestaande CV-installatie. De keuze van een radiator is groot. Niet alleen het uiterlijk van een designradiator is belangrijk, de radiator moet ook voldoende vermogen hebben om de betreffende ruimte warm te krijgen.

Laat u zich hierover adviseren door onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag om uw te voorzien van een warme badkamer.

Bekijk groter
Design radiator als luxe verwarming