Landelijke keukens met moderne apparatuur

Houdt u van klassieke nostalgie en de charme van het platteland, gecombineerd met de modernste keukenapparatuur? DB KeukenGroep opent de wereld van landelijke en klassieke keukens. Een wereld van sfeer en beleving. Bekijk ons aanbod van landelijke  keukens.

 

Maak een afspraak
Landelijke keuken

Klassieke keukens met nostalgie

De mogelijkheden in landelijke keukens zijn talloos. Er zijn keukens die expliciet grootmoeders tijd uitstralen. Met een grote meubelschouw, een zwaar fornuis, glasdeuren met roeden en een mokkenrek. Klassieke keukens met een robuust natuurstenen werkblad, pilasters tussen de kasten en klassieke handgrepen. Wilt u liever een combinatie van klassieke nostalgie met moderne accenten, zoals een meubelschouw met strakkere lijnen? Of hoogglans elementen, in plaats van mat gelakt? U vindt bij ons een groot aanbod van landelijke keukens met een vleugje modern design.

Landelijke keukens
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken in hoekopstelling

Moderne apparatuur

Bij een landelijke keuken hoort natuurlijk wel de modernste apparatuur. Van groot, traditioneel gasfornuis tot moderne steamer en combi-oven of gas-op-glaskookplaat. Daarmee is uw keuken voorbereid op elke culinaire uitdaging. De landelijke en klassieke keukens van DB KeukenGroep zijn een verrijking van elke woning en brengen altijd een bijzondere sfeer, meer thuisgevoel en keukenplezier in uw huis.
Raakt u geïnspireerd door onze landelijke en klassieke keukens? Wij adviseren u graag en laten u met plezier de mogelijkheden zien in één van onze showrooms. Onze keukens zullen uw verwachtingen overtreffen. Voor elk budget, voor elke smaak en voor elk type woning kunt u kiezen uit een breed aanbod. Welkom in de wereld van de landelijke en klassieke keukens.

Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken
Landelijke keuken in mooie hoekopstelling